2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن عزیزم، اونو 12 هفتگی انجام دادم. الان 16 هستم و ی ازمایش خون دارم. دو هفته دیگه هم غربالگریه دومه

فكركنم بخاطر قند خونه به نظرم بايد ناشتا باشي پروندم خونه ي مامانمه وگرنه نگاه ميكردم بهت ميگفتم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
چطور نیاز نداره. آزمایش مرحله اولم باید ناشتا باشی اما اگه غربالگریه که نه ناشتا نیاز نی

ولی من اولی رو ناشتا نبودم. بعدظهر رفتم سونو پشت سرش رفتم ازمایش خون.

خودم شنیدم ازمایش ادرار رو باید ناشتا بود و برا ازمایش خون لازم نیس دیگه. ولی همیشه محض اطمینان میپرسم.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
اگه ازمایش قند هست که باید ناشتا باشیخون میدی یه محلول بهت میدن میخوری دو ساعت بعد دوباره ازمایش میگ ...

به من محلول ندادن چرا خواهرشوهرمم اينطور گفت من ترسيدم چون ويارداشتم ميدونستم گلاب به روتون اگه بخورم بالا ميارم به من ندادن ناشتا ازمايش دادم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
فكركنم بخاطر قند خونه به نظرم بايد ناشتا باشي پروندم خونه ي مامانمه وگرنه نگاه ميكردم بهت ميگفتم&nbs ...

من دیگه خوردم یچیزی 😄 حالا امروز ک میرم ازمایشگاه میپرسم ازشون. اگه گفتن لازمه ک فردا میرم.

کنار تو درگیر آرامشم . . .