من امسال کنکور دادم و متاسفانه چیزی که دوست داشتم قبول نشدم ..کسی چیزی میدونه راجع به کنکور سال بعد؟ اینکه میگن قراره دوتا کنکور باشه برا نظام قدیم و جدیدرو تو خیلی سایتا زده ولی تو سایت خود سنجش چیزی ننوشته ...لطفا هرکی هرچی درمورد کنکور 98 برا نظام قدیم میدونه بگه
اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
٣٠درصد قبوليه نظام قديم ٧٠درصد قبوليه نظام جديد و تاثير مستقيم معدل ٣٠درصد
اینو تایید نکردن هنوز ولی احتمالا درسته
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
دو نوع سوال که هست. یعنی تا قبل نودو پنج نظام قدیم هستن ؟ یه فرصتی باید بدن اون بیچاره ای که نود و پنج کنکور داده و پشت کنکور مونده یه رسته خوب قبول بشه بهش ظلمه . با این طرحاشون فقط ملت رو بیچاره می کنن . اخه گفتن نود و هشت اخرین ساله نظام قدیمه .بعدش باید هر کی خواست مجدد کنکور بده کتابای نظام جدید رو بخونه
دو نوع سوال که هست. یعنی تا قبل نودو پنج نظام قدیم هستن ؟ یه فرصتی باید بدن اون بیچاره ای که ن ...
از 98به بعد نظام جدیدن برا کنکور .. نودوهفتم نظام قدیم بود ولی این که دوتا سوال هم هست ظلم میشه باز چون معلوم نی سطح سوالا چقدر با هم برابر باشه یا ظرفیتا چقدر میشه برا قدیما
اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇