بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سازمان سنجش اطلاعیه داده اونجورا که میگن نیست من با تخمین رتبه قلمچی واسه ۹۶ میاره بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ همونم آوردم البته درصدای پارسالمو که زدم اشتباه نشون میداد فک میکردم به خاطر تاثیر معدلمه به هرحال خیلی نمیشه بهش دل بست...
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
١٥٠هزار نفر وقتي سوالارو خريدن و لو رفته خب درصدا زياد شده رتبه ها بدتر بخاطر همينه انقد اختلاف هست
😲😲😲😳😳😳😳مگه میشه؟؟؟؟؟اینجوریا هم نیست مطمئن باش بابا دارن جو میدن حالا درسته باید بهتر میشد ولی اینم اغراقه دیگه
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
والا من نه کنکور دادم نه چیزی فقط گفتم چند روزه تو نی نی سایت همه از رتبه هاشون مینالن و راضی نیستن گفتم بذارم شاید کمی آروم شن چون بعد از ظهر یکی به خاطر رتبش قصد خودکشی داشت
عزيزم دوست من فاميلش خريده كجاي كاري ١٥٠هزار نفر خريدن رفت ي روز قبل كنكور فقط كليد زدن پس اي ...
آخه همچین چیزی با عقل جور درنمیاد اینجوری که باید رتبه ۱ تا ۱۵۰ هزار همه مثه هم میشدن.....من از روی درصدای خودم میتونم بفهمم امکانش نیست
والا من نه کنکور دادم نه چیزی فقط گفتم چند روزه تو نی نی سایت همه از رتبه هاشون مینالن و راضی نیستن ...
عزیزم چه مهربونی شما🤩
آخه همچین چیزی با عقل جور درنمیاد اینجوری که باید رتبه ۱ تا ۱۵۰ هزار همه مثه هم میشدن.....من از روی ...
همه كه همرو نخريدن فقط ي قسمتيشون ٤٠سوال زيست و ٢٠تا از تخصييا لو رفتن ببين رتبه و درصداي دوستاتو متوجه ميشي خانمي من دارم چيزي ك اتفاق افتاده رو ميگم ديگه نميدونم