2777
2789

زیر بار مشکلات 😐 کم اوردم دیگه نمیدونم چیکار کنم... شوهرم چند ماهه بیکار شده... نه درامدی نه پس اندازی... با پول یارانه خرج بچمونم بزور میشه پوشک و... نه خانواده شوهرم اینجان نه خانواده خودم موندم چیکار کنم تو شهر غریب 😣 لطفا نگین درست میشه..راهنماییم کنین

تعداد رای : 19
نظرسنجی
چیکار کنم
3
15%
کار در منزل
14
73%
بدون سرمایه
1
5%
راهنمایی کنین
1
5%
وقتی میرم تو اعلان هام میبینم یکی پاسخ داده ذوق میکنم 😀 ولی امان از روزی که ببینم لایکه 😢😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق گزينه هات شدم😆

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

یارانه دیگه ماشالله پول ی بسته پوشکم نیس😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

به شوهرت بگو یه کار پیدا کنه حتی با حقوق کم .حتی شده کارگری و شغلهای دیگه ....تو این وضعیت بیکاری سخته

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

پوشک نذار،کهنه استفاده کن 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .