2777
2789
عنوان

مشکلم با همسرم.

865 بازدید | 68 پست

سلام بچه ها میخوام مشکلی که با شوهرم دارم براتون بگم لطفا راهنماییم کنین چون واقعا خسته شدم. بددهن نیست دست بزن هم نداره چشم پاک هم هست ولی خیلی تنبل و بیخاصیته اصلا مردونگی ای که من بخوام نداره داره حالمو به هم میزنه قرار باشه یه جا بیاد دنبالم یک ساعت باید کنار خیابون وایسم تا بیاد از نظر کاری که دوساله ازدواج کردیم اول رفت سر یه کار دو سه ماه موند طرف ساعت کاری و حقوقشو کم کرد اینم اومد بیرون و از اون موقع تاحالا درست سرکار نرفته. چند جا براش کار پیدا کردم نرفت میگه بلد نیستم خوب فروشندگی هم بلد بودن میخواد یه ماه بره پیش یارو یاد بگیره بالاخره که باید خرج زندگیرو بده؟ از کجا بیاریم بخوریم؟ راننده میخواستن نرفت. یه جا دیگه فروشنده میخواستن نرفت یه جا دیگه کافینت بود اونم نرفت میگه ساعت کاریش زیاده ۱ میلیون میدن کمه😐 پدرش ماهی حدود ۱ میلیون میریزه به حسابش. اول که اومد‌خواستگاریم گفت میرم سرکار کار جوهره مرده فکر نکن من میشینم بابام پولمو بده ولی الان اصلا اونطوری ک به من گفت نیست. به خدا دیگه کم آوردم از خنگ بودنش من نمیگم باهوشم ولی توی کارهای روزمره مثل یه آدم خنگ و دستوپاچلفتیه. هم خنگه هم لوسه هم تنبل اه بعضی وقتا حرصم میگیره از لوس بازیاش بهش میگم دختر خانم

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همرو اول نوشتم. که اذیت نشید. اینم بگم ما خونوادمون زود عصبی میشیم منم وقتی میبینم اینقدر کند و لوس هست داغ میکنم همیشه اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم حس میکنم دارم سرد میشم انگار زن گرفتم

چندسالش؟

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
حتما پدرش پولداره ک ازدواج کردی نه؟

نه متوسطه خونوادش مثل ما هستن. الان بابای اون یک تومن میریزه بابای منم ۱و خورده ای میریزه ولی خیلی خسته شدم دستم درازه جلو این و اون

بشین باهاش صحبت کن یا از پدرت بخواه باهاش حرف بزنه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

اي بابا چه سخت 

بگو تا وقتي نري سركار بچه دار نميشيم 

بگو قايمكي ميرم دستگاه ميزارم قرص ميخورم 

به اون باباش بگو به جا ماهيانه يكجا بده بره يه شغل بزنه مث همون كافي نت اينا 

چه مسخره به پسرش به جا سرمايه پول تو جيبي بده 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
خب چرابه باباش پول میریزه اگه اون نریزه اون مجبورمیشه کارکنه

سه ماه نریخت اینم نشست همینطوری از پس اندازامون خرج کرد بعد باباش دوباره ریخت. دقیقا منم دلم میخواد کسی نریزه ولی چیکار کنم امروز رفتم دکتر ۱۰۰ تومن پول دارو شد نداشتم زنگ زدم مادرم ریخت تو کارت

اینجورکه توگفتی اعصاب منم بهم ریخت😑یعنی تو۲۴ساعت همش خونس؟؟

به خدا یه روز درمیون دعوا داریم چشمام رو باز میکنم لخت کنارم خوابیده گوشی دستشه

نه متوسطه خونوادش مثل ما هستن. الان بابای اون یک تومن میریزه بابای منم ۱و خورده ای میریزه ولی خیلی خ ...

اخه تا کی؟ خونه دارین یا اجاره خونه هم میده.

منم عصبی شدم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!