2777
2789
عنوان

فكر كنم ام اس دارم😭

293 بازدید | 20 پست

بچه ها من چند روزه دست و پا درد عجيب دارم

مثلا مچ دست راستم ضعيف شده نميتونم چيز سنگين باهاش بلند كنم و الان كه پاشدم ي جوري بودم كه انگار پاهام مال خودم نيست سرگيجه خيلي كم داشتم و بي حالي

تو نت سرچ كردم همش علائم ام اس بود

شما اطلاعاتي داريد در باره اين بيماري؟

كسي اطرافتون داشته؟اگه داشته علائمش چيه چ طوره؟

يعني ممكنه ام اس باشه؟

(٢٠ سالمه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ام اس که توی سه چهار روز ظاهر نمیشه علایمش

ماه ها و حتی سال ها طول میکشه تا دو تا علامت بده و درجه بندی داره. یهوو تو دو روز که از درجه ۱ نمیپره درجه ۳

در ضمن هزارتا بیماری هس با علایم مشترک مثل کمبود ویتامین؛ کم خونی؛ ضعف عضله؛ فشار خون نامنظم و ...

نگران نباش ام اس نیس.

تو چرا شدی خواهر من .....یه ماه پدر مارو در اورد دست و پاش درد میکرد میگفت سِر میشن تو دستم ی چیز میگیرم میفته پام ی دفه ول میشه انقد گفت گفت گریه کرد  از صبح تا شب تو اینترنت میخوند اخرم ازمایش داد نه رماتیسم بود نه ام اس ...تیرویید کم کار داشت ک خیلی بالا رفته بود 

خواهش میکنم اگ خدایی نکرده مشکلی داشتید انقد تو اینترنت نخونید منم بارداریم پر خطر همش میخوندم درباره وضعیتم داشتم افسردگی میگرفتم روحیم داغون شده بود دیگ تصمیم گرفتم اصلا درباره این‌چیزا تو اینترنت نخونم ....

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤