2777
2789
عنوان

سفر در ماه آخر با تجربه ها کمک

250 بازدید | 16 پست

سلام من ۳۲هفتمه تقریبا سه تا چهار هفته بعد عروسی دختر عمه شوهرمه که خیلیم صمیمین همه چیم برا عروسی خریدم و آمادم فقط راه پنج شیش ساعته خیلی میترسم و دو دلم میترسم دردم بگیره

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

ایشالاکه مشکلی پیش نمیادالبته من دکترم حساس بودماه اخرسقردوساعته مسیرم نمیزاشت ولی ماه پنج وشش رفتم مسافرت خیلی حال داد.معمولاماه اخرکم میرن مسافرت ولی جایی میری بیمارستان داره؟مراقب خودتم باش

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالاکه مشکلی پیش نمیادالبته من دکترم حساس بودماه اخرسقردوساعته مسیرم نمیزاشت ولی ماه پنج وشش رفتم ...

شهرستانم میرم تهران و با ماشین خودمونیم صندلی جلو هم میشینم ولی میترسم بچم چیزیش بشه مامانم میگه نرو دودلم کرده

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
ولی ریسکه هاسه چارهفته دیگه دقیق هفته اخرت هستا ووووی ب سلامتییی

نه ۳۶هفته میشم تازه میفتم نه ماه ولی خوب زمان حساسیه

من بودم نمی‌رفتم  ریسک زایمان زودرس است الان تو باید استراحت کنی .خیلی واجبه که بری؟تجربه بهم ث ...

نه مشکل اینه که جایی شوهرم میخواد بره یه دختره هس که قبلا عاشق همسرم بوده و من بشدت روش حساسم اصلا نمیتونم بذارم تنها بره خودم بودنی بهتره

بچه اولم ۳۶ هفته بدنیا اومد حالا همش هم در حال استراحت بودم اگه زایمان زودرس بگیری میخواهی چیکار کنی ...

بچه شما نرمال بدنیا اومد یا دستگاه موند؟

بچه شما نرمال بدنیا اومد یا دستگاه موند؟

ریسکه خطر داره بچه هرچی بمونه بهتره وزن میگیره یه ماه شایدم بیشتر تو بیمارستان بود به خاطر زردی بچه های که زود بدنیا میان زردی میگیرن احتمال اینکه تو دستگاه هم برن خیلی زیاده من شانس آوردم دختر بود دختر زود تر از پسر کامل میشه

خوب بترسونتش بگو من حامله ام میترسم تو باید پیشم باشی اگه اتفاقی افتاد تنها چیکار کنم و.....

همه اینارو کردم فایده نداش