2777
2789

خانمهای شاغل لطفا بگین شما بعد از تموم شدن دوران مرخصی و برگشت به کار چه حالی داشتین؟ 

من دو ماه دیگه مرخصیم تموم میشه و باید برگردم سر کار ... 

از یه طرف خوشحالم که دوباره زندگیم روال معمولی خودش رو پیدا می کنه و از طرف دیگه دور شدن از بچه ام سخته.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوشحال بودم چون واقعا آدم تو خونه موندن نبودم داشتم افسردگي ميگرفتم

هرچند از ماه اول مرخصي هم هفته اي يكي دوبار مجبور بودم برم سر بزنم چون سرپرستي كه جاي من بود اختيار تام نداشت و بعضي  اختيارات و حق امضا ها بهش تفويض نشده بود 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
من روزای اول سرکار اشک می ریختم  ولی بعد یه هفته عادت کردم

مامان مدیسا روحیه خودت بهتر شد وقتی دوباره برگشتی سر کار؟ من یجورایی از بیکاری و تو خونه موندن خسته و کسل شدم.

مامان مدیسا روحیه خودت بهتر شد وقتی دوباره برگشتی سر کار؟ من یجورایی از بیکاری و تو خونه موندن خسته ...

اره خیلی بهتر شد چون واقعا من به تو خونه موندن عادت نداشتم 

بعدم مادرشوهرم که نگرش مبداشت راحت بودم

حس خیلی خاصی نداشتم. چون بچه رو پیش مامانم میذاشتم خیالم واقعا راحت بود. فقط روز اول تا ساعت ۲ ، دو بار زنگ زدم که مامانم گفت نیاز نیست تند تند زنگ بزنی همه چی مرتبه.

منم دیگه زنگ نمیزدم.

فقط اگه شیرت زیاده، از الان بدوش و فریز کن که در نبودت بتونه از اون استفاده کنه.

اگرم قراره شیر خشک استفاده کنه، یکی دو هفته قبل از اینکه برگردی سرکارت، روزی یکی دوبار بهش شیر خشک بده تا بدونی چه شیر خشکی به بچه میسازه. بعضی از بچه ها هر شیر خشکی رو نمی تونن استفاده کنن.

ولی تا میتونی شیر خودت رو فریز کنی، بهتره.

حس خیلی خاصی نداشتم. چون بچه رو پیش مامانم میذاشتم خیالم واقعا راحت بود. فقط روز اول تا ساعت ۲ ، دو ...

عزیزم بیشتر از دو ماه باقی مونده از مرخصیم .. بنظرت زود نیس از الان شیر م رو فریز کنم ؟همون موقع نمیشه از شیر دوش استفاده کرد ؟ هر روز حدود 6 ساعت سر کار هستم 

عزیزم بیشتر از دو ماه باقی مونده از مرخصیم .. بنظرت زود نیس از الان شیر م رو فریز کنم ؟همون موقع نمی ...

شیر توی فریزر تا ۶ ماه ، توی یخچال بین ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت و توی دمای اتاق تا ۸ ساعت سالم میمونه.

الان چون شیری که داری بیشتر از نیاز بچه هست، می تونی مازاد شیر رو بدوشی و فریز کنی.

چون دوشیدن شیر یه کم سخته. مثلا یه ربع که میدوشی تازه اندازه ی ۳۰ سی سی میشه که خیلی کمه.

خیلی ها هم نمیتونن از شیر دوش استفاده کنن و براشون دردناکه.

واسه همین گفتم اگر فرصت و توانشو داری بهتره بدوشی و فریز کنی.

من وقتی برگشتم سرکار چون ساعت کاریم خیلی زیاد بود. سینه هام از شیر پرِ پر میشد و واقعا دردناک بود. مجبور بودم ساعت غذا خوردن برم توی یه اتاق در بسته شیرم رو بدوشم. همونم میاوردم تا دخترم استفاده کنه.