شیر توی فریزر تا ۶ ماه ، توی یخچال بین ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت و توی دمای اتاق تا ۸ ساعت سالم میمونه.
الان چون شیری که داری بیشتر از نیاز بچه هست، می تونی مازاد شیر رو بدوشی و فریز کنی.
چون دوشیدن شیر یه کم سخته. مثلا یه ربع که میدوشی تازه اندازه ی ۳۰ سی سی میشه که خیلی کمه.
خیلی ها هم نمیتونن از شیر دوش استفاده کنن و براشون دردناکه.
واسه همین گفتم اگر فرصت و توانشو داری بهتره بدوشی و فریز کنی.
من وقتی برگشتم سرکار چون ساعت کاریم خیلی زیاد بود. سینه هام از شیر پرِ پر میشد و واقعا دردناک بود. مجبور بودم ساعت غذا خوردن برم توی یه اتاق در بسته شیرم رو بدوشم. همونم میاوردم تا دخترم استفاده کنه.