2777
2789
عنوان

بیاین بروبچ😎

293 بازدید | 67 پست

سلام دوستان میشه بیاینو خودتونو معرفی کنید؟؟

خیلی دوس دارم بیشتربشناسمتون😍

مثلااگه دوس داشتین اسم واقعی؟ سن؟ اصالتن کجایی هستین وساکن کجایین؟؟اینکه مجردین یامتاهل🤣

فضولم خودتون😂

اها اینکه تواقدامین یانه؟اگه نه چرا اگه اره چرا😂

ازخودم شروع میکنم اسمم نازنین ۲۰سالمه ،تبریز، ساکن کرج متاهل ۲ساله ازدباج کردم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

معصومه هستم

اصالتا تهرانی و ساکن تهران

متاهلم یه دختر ۴ ساله دارم

۲۷ سالمه😊😊😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 😘😘😘

مهدیه هستم ۱۹ سالمه تو زنجان زندگی میکنم و ۵ روز دیگه عروسیمه 🙃🙃🙃💓💓💓😍😍😍

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
معصومه هستم اصالتا تهرانی و ساکن تهران متاهلم یه دختر ۴ ساله دارم ۲۷ سالمه😊😊😊

عزیزم😍

خدا دخترتو نگه داره

خوشبخت باشید کنارهم😘😘

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
سلام عزیزم 😘😘😘 مهدیه هستم ۱۹ سالمه تو زنجان زندگی میکنم و ۵ روز دیگه عروسیمه 🙃🙃🙃💓💓💓😍😍😍

خوشبخت بشی‌عزیزم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من ریحانه 20سال دارم  اهل کاشانم روزگارم بد نیست   دیگههه متاهلم اقدام هم نیستم چون یه ماهه عروسی  کردم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نازنین ۱ ساله از تهران...اصالتا اصفهانی😄😄

یک ساله😂😂

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

سلام عزیزم 😘😘😘 مهدیه هستم ۱۹ سالمه تو زنجان زندگی میکنم و ۵ روز دیگه عروسیمه 🙃🙃🙃💓💓💓😍😍😍

ای جان مبارکه پیشاپیش 💖💖خوشبخت بشید الهییی

عزیزم😍 خدا دخترتو نگه داره خوشبخت باشید کنارهم😘😘

مرسی مهربون

سلام عزیزم

زهرا هستم، ۲۱سالمه

اصالتا سیستانی(زابل)هستم ولی ساکن مشهد

هنوز رسما ازدواج نکردیم باهم

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤