2777
2789
عنوان

خانمای مطلقه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست
من فکر نمیکنم همسرم خیانت کرده باشه البته اون حوصله منو نداشت... اون زندگی برای من باعث وسواس و مریض ...

چون ادم صعیف هستی ک این فکرومیکنیییی بلندشو ی یاعلی بگوووو حتی تواگه مقصرباشی کاسه چه کنم فایده نذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات 😂😂😂😂😂 خدارو شکر عزیزم. دوبار تو عقد؟ الان راضی هستی؟چجوری اشنا شدی با همسرت خانومی

اره دوبار ازدواج کردم جداشدم شوهرم دوسته دوست پسر خواهرم بود خییییلی راضیم

سوگند۲۲هسدم ناجوانمردانه‌قطع‌دسترسیم‌کردن  
چرا حالت خوبه بگو ماهم شاید الکی غصه میخوریم

چون یه سال تحقیر شدم.و افسرده.یه سال به هیچ کاری نرسیدم و هرچی علاقه داشتم مجبور شدم بگذرم.

یه ماه یه ماه که شوهرم زنگمم نمیزد.متوجه نبود زن داره واقعا ارامش داشتم.از دست دخالت مادرشوهر و مهمونی خاله زنکیش. و من راخت به درسم به کارم رسیدم.دوباره میومد اشتی دوباره من به هیچکاری نمیتونستم برسم در خدمت اقا و خانوادش و دوباره تحقیر...

یه سال تلاش کردم زندگیمو بسازم نشد.

الان حالم خوبه.با خانوادم میگم میخندم.به خودم میرسم.کاری مورد علاقمو انجام میدم.

یعنی زندگیم اشتباه بوده پس چرا غصه بخورم?ناراحت باشم?

چون ادم صعیف هستی ک این فکرومیکنیییی بلندشو ی یاعلی بگوووو حتی تواگه مقصرباشی کاسه چه کنم فایده نذار ...

تقصیر که پنجاه پنجاه... اره باید از یجا شروع کنم دارم بقیه عمرمم نابود میکنم

باشه. حق با تو اگه ادم بشینه هی فکر کنه داغون میشه. یجورایی خجالت میکشم برم بیرون انقد که همش منو ان ...

من توعقدم و الان شوهرم سه ماهه گم وگورشده فقط ازترس مهریه عرضه نداره بره دادگاه. خودمم دانشجوام طاهرمم خوبه و میدونم همسرم باید منو بخاد اصلا همیشه مردباید زنو بیشتر دوس داشته باشه تو الان جداشدی تموم شده رفته ی اتفاقی بودتوزندگیت ک تموم شد وهیچ ربطیم بخدا وپیغمبرنداره اگه مهریتوگرفتی باهاش ی کارشروکن اگه بخشیدی  عب نذاره برو ی کلاسی ی هنری یادبگیر اگه حس اینم نیس از نت واینستا غذاهای خوشنزه ودسر پیداکن و درس کن کم کم ک همه تعزیف کردن ازت ک وای فلان دسرو بمن یادبدا یا مهمون دارم تو برام درس کن انقد اعتماد بنفست زنذه میشه

من توعقدم و الان شوهرم سه ماهه گم وگورشده فقط ازترس مهریه عرضه نداره بره دادگاه. خودمم دانشجوام طاهر ...

خوش بحالت باکره ای....خودش خیلی تاثیر گذاره. 

طرف منم مهرم مجبور کرد ببخشم. عذاب وجدانم داشت ولی چه فایده. الان تازه دوهفته ست واسه همین سختمه بعد ۵سال زندگی

خوش بحالت باکره ای....خودش خیلی تاثیر گذاره.  طرف منم مهرم مجبور کرد ببخشم. عذاب وجدانم داشت و ...

چرا مجبورکرد من ک ی سکه اشم نمیبخشم شده ده سال کفش اهنگی پام کنم برم دادگاه ولی نمبیخشم باید زجربکشه اون 

ن ازدواج کردم حتی بچه هم داشتم ک جدا شدم

چه خوب....یعنی الان بچه پیش پدرشه؟ببخشیدکنجکاوشدم‌..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

چرا مجبورکرد من ک ی سکه اشم نمیبخشم شده ده سال کفش اهنگی پام کنم برم دادگاه ولی نمبیخشم باید زجربکشه ...

چون میدونست من بخاطر زندگیم همه کار میکنم گفت یا ببخش یا طلاق. ۹۰درصد مواقع اصلا نمیشد حرف بزنی باهاش همش میگفت حوصله ندارم این دفعه آخرم چند بار منو زد و اخرین باری که سر یه حرف الکی دعوا راه انداخت و من جواب دادم ومنو زد ولم کرد رفت