2821
2789
عنوان

خانمای اشپزلطفا

196 بازدید | 33 پست

خانما برای نرم ولطیف شدن بافت کیک چیکار کنم با پودر کیک اماده درست کردم ولی بافتش خیلی خشک بود

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

شير يا روغن رو كم ريختي☺️

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
شير يا روغن رو كم ريختي☺️

نمیدونم اخه طبق دستورش ریختم 

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میزان موادت رو با دقت باید بریزی وقتی کیکت سنگین و خشکه میشه یعنی حجم اردت و شکرت بیشتر بوده 

شاید همینه من فک میکردم باید مواد کیک سفت باشه 

من یه روش درست میکنم واقعا بافتش عالییی میشه 😍

چه روشی؟

نمیدونم اخه طبق دستورش ریختم 

پس زبادي تو فر مونده

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
پس زبادي تو فر مونده

چند دقیقه باید بمونه؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز