2777
2789

عزیزم روزی فقط دوتا تاپیک حذف میکنه اونم باید لینک بزاری

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

الكي مثلا من معاونشونم😁

ولي راهنماييت ميكنم عزيزمم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

www.ninisite.com/discussion/topic/1503527/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-3?postId=63902316

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

عزيزم روزي دوتا تاپيك حذف ميشه فقط تو اين آدرس بذار

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1504071/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-5?postId=65725013

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
www.ninisite.com/discussion/topic/1503527/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-3?postId=63902316

توی این لینک وارد شو و دوتا از لینک تاپیکاتو بزار حذف میکنه

قفل میکنن ک اخه

باز میکنن باید چکشون کنه 

سلام ببخشید چطوری لینک بزاریم؟؟؟

عزیزم الان برات توضیح میدم با اسکرین.‌‌... گلم اول توی تاپیک مورد نظرت میری که میخوای حذف شه اون بالا یه آدرس هست که دستتو روش فشار میدی آبی میشه چند گزینه میاد که میزنی روی گزینه کپی الان اسکرین میفرستم بقیه رو توضیح میدم

بعداز اینکه کپی رو زدی میری تولینک نی نی یار که الان قفله هر وقت باز شد میای روی ارسال نظر شما همون طور که میخوای  پیام بفرستی دستتو فشار میدی و گزینه ی چسباندن و میزنی لینکت میاد بعد میزنی ارسال

سلام ببخشید چطوری لینک بزاریم؟؟؟

هرکجا متوجه نشدی بگو برات توضیح بدم

هرکجا متوجه نشدی بگو برات توضیح بدم

شرمنده ولی نیومد الان من بخوام یکی از تاپیکام اینجا توی همین تاپیک آبی بشه برم روی تاپیکم قسمت بالا که آدرسه فشار دادم آبی شد کپی کردم بعد چطور بزارم ؟؟؟؟