من تو تهران دکتر سرطان خوب دکتر هادی مولانا رو میشناسم مرکز سرطان ایران کلا مرکز خوبیه برای درمان سرطان دوست من و مامانشو اونجا برده بود خداروشکر زود تشخیص دادن و الان حالش خوبه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مولانا تو بیمارستان بازرگانان یا روشنا اصلا انتخاب نکنید .ایشون فقط در درمان سرطان پروستات مهارت داره مادر من توسط ایشون با تشخیص غلط پرتو به جای شیمی درمانی فوت کرد وقتی تو یه رشته تخصص پیدا می کنی چرا وارد رشته های دیگر می شوید خدا ازت نگذره خدا سر مادرت بیاره بشنوم اون روزی را که تو هم مثل ما زندگیت سیاه شود .
در انتخاب دکتر دقت کنید نظر چند دکتر را بپرسید وقتی عزیزتون بره دستتون به هیچ جا نمی رسه .منشی ایشون در بیمارستان بازرگانان چنان با مهربانی صحبت می کنه که شما فکر می کنید تنها راه نجات اینجاست نگو سوار ماشین مرگ شدید و خبر ندارید