2777
2789
عنوان

خانوما برای کار...

173 بازدید | 23 پست

سلامممم خانوما من میخوام غیرانتفاعی تدریس کنم. چیکار کنم 

پارتی که ندارم 

باید برم آموزش و پرورش؟ 

دوره داره؟ 

لیسانس علوم کامپیوترم😑😐😐حیف که اینهمه تلاش کردمممم آخر سرم کسی میره سرکار که پارتی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه همینه منم زمان دبیرستان برا همکلاسیام کلاس حل تمرین میزاشتم تو خوابگاه....دانشگاهم تموم شد به هردری زدم نشد حتی نمیخان میزان اطلاعات و تواناییتو ببینن  بدون پارتی بیفایده اس

متاسفانه همینه منم زمان دبیرستان برا همکلاسیام کلاس حل تمرین میزاشتم تو خوابگاه....دانشگاهم تموم شد ...

معدل لیسانسم بالای 18. امروز رفتم کاریابی میگه ویزیتور مطب میتونی بشی؟ بخدا آتیش گرفتممممم

از آموزش و پرورش اقدام کنم؟ 

ببین عزیزم اموزش و پرورش ی قسمت داره ب اسم نیروی انسانی برو اونجا اسمتو بده مدیرای مدارس میان اونجا نیرو میگیرن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

دوست های منکه معلم شدن همشون پارتی داشتن تازه همه ی دوست هام فوق و لیسانس و لیسانس دارن یکیشون هم رفت دوره ی مربی مهد و گذروند و یه پارتی پیدا کرد که ببرتش یه مدرسه معلم دبستان بشه.منم معلمی خیلی دوست دارم ولی فعلا آشنایی پیدا نکردم،متاسفانه اگه آشنا نداشته باشی نمیشه،دانشگاه تربیت معلم هم شرایطی داره که یکیش شرایط سنی که بیشتر از ۲۲ یا ۲۳ سال نمیگیره

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
ببین عزیزم اموزش و پرورش ی قسمت داره ب اسم نیروی انسانی برو اونجا اسمتو بده مدیرای مدارس میان اونجا ...

الان ثبت نام کنم امیدی هست؟؟ اصلا کسی به غیر آشناهاش میاد اونجا که نیرو برداره؟ :(((

اول باید بگردی یا خودت مدرسه پیدا کنی یا بری آموزش وپرورش ناحیه لیست مدارس تازه تاسیس رو بگیر وازشون بپرس کجا نیرو میگیره اگه خوش شانس باشی میری اون مدرسه باهات مصاحبه میکنن واگه خواستن بهت زنگ میزنن بری قرار داد ببندی تازه بعد اون معرعیت میکنن گزینش وکلاسهای ضمن خدمت باید بری تا مدرک بگیری

دوباره به آفتاب سلام کن  
الان ثبت نام کنم امیدی هست؟؟ اصلا کسی به غیر آشناهاش میاد اونجا که نیرو برداره؟ :(((

آره امیدت فقطططط بخدا باشه گلم.بعدم برو همون نیروی انسانی دوره هارو بگذرون ی سری دوره هس واسه معلمی مدرکم میدن اگع رفتی مدارس اون مدارکتم ببر.تاثیر داره

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اول باید بگردی یا خودت مدرسه پیدا کنی یا بری آموزش وپرورش ناحیه لیست مدارس تازه تاسیس رو بگیر وازشون ...

بابا من خوشانس بودم که ایران نبودم حداقل ایران بودم کاش پسر بودم میتونستم از ایران برم 😂😂😂😂

مرسی عزیزم فردا حتما میرم آموزش و پرورش

معدل لیسانسم بالای 18. امروز رفتم کاریابی میگه ویزیتور مطب میتونی بشی؟ بخدا آتیش گرفتممممم

البته من کاریابی هروقت برم برا رشته خودم کار هس تو شهرک ها بشرط ساعت و حقوق قانون کار ...اما شما حق دارین

البته من کاریابی هروقت برم برا رشته خودم کار هس تو شهرک ها بشرط ساعت و حقوق قانون کار ...اما شما حق ...

من درس خوندم که آیندمو اونجوری که دوست دارم بسازم 

اما متاسفانه افکار من برا کشوری مثل اینجا مهم نیست 😁