یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متاسفانه همینه منم زمان دبیرستان برا همکلاسیام کلاس حل تمرین میزاشتم تو خوابگاه....دانشگاهم تموم شد به هردری زدم نشد حتی نمیخان میزان اطلاعات و تواناییتو ببینن بدون پارتی بیفایده اس
دوست های منکه معلم شدن همشون پارتی داشتن تازه همه ی دوست هام فوق و لیسانس و لیسانس دارن یکیشون هم رفت دوره ی مربی مهد و گذروند و یه پارتی پیدا کرد که ببرتش یه مدرسه معلم دبستان بشه.منم معلمی خیلی دوست دارم ولی فعلا آشنایی پیدا نکردم،متاسفانه اگه آشنا نداشته باشی نمیشه،دانشگاه تربیت معلم هم شرایطی داره که یکیش شرایط سنی که بیشتر از ۲۲ یا ۲۳ سال نمیگیره
اول باید بگردی یا خودت مدرسه پیدا کنی یا بری آموزش وپرورش ناحیه لیست مدارس تازه تاسیس رو بگیر وازشون بپرس کجا نیرو میگیره اگه خوش شانس باشی میری اون مدرسه باهات مصاحبه میکنن واگه خواستن بهت زنگ میزنن بری قرار داد ببندی تازه بعد اون معرعیت میکنن گزینش وکلاسهای ضمن خدمت باید بری تا مدرک بگیری