2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن اگه زیاد بدی بچه رودهاش گشاد میشه در اینده باد شکمش رو نمیتونه کنترل کنه احساس میکنم خیلی کم میدم بهش فقط شصت سی سی دوپیمانه هر چند ساعت که بخوابه شصت میدم

اخه میگن اگه زیاد بدی بچه رودهاش گشاد میشه در اینده باد شکمش رو نمیتونه کنترل کنه احساس میکنم خیلی ک ...

من که همچین چیزی نشنیدم 

اگه 60 تا رو تا آخر میخوره پس یعنی بازم باشه میخوره شما 90 تا درست کن براش

پسر منم سه ماه ونيمشه رو قوطي نوشته روزي ٥ وعده  ١٨٠ سي سي  من تو يه قوطي شيرخشك خالي ٣٠ قاشق ريختم ببينم توي ٢٤ ساعت چقدر ميخوره متوجه شدم پسرم يه وعده كمتر از روي قوطي ميخوره البته هر دوساعت  يا يك ساعت ونيم ٦٠ سي سي گاهيم ٧٥ سي سي ميخوره بچه شما همون مقداري كه رو قوطي نوشته ميخوره يا كمتر ؟

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد