2777
2789
عنوان

دانشگاه رفتن با وجود بچه

407 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

دختر خاله من 28سالشه و 9ساله ازدواج کرده یک پسر دو سال و نیمه و یک دختر نه ماهه داره استعداد خیلی خوبی داره ولی چند سال بنا به دلایل شخصیش از درس و دانشگاه فاصله گرفت برای کنکور تجربی 97 با وجود دو تا بچه کوچیک شروع کرد به درس خوندن(شوهرشم مدرک ارشد مهندسی از دانشگاه شریف داره خیلی کمکش کرد) نتایج کنکور آورد رتبه ش 180 منطقه دو شده بین انتخاب پزشکی و دندان مردده، البته خودش بیشتر تمایلش به دندان بیشتره به خاطر اینکه سنش 28ساله و کشیک نداره بیشتر می تونه با خانواده و بچه هاش وقت بگذرونه ولی اطرافیان تشویقش میکنن پزشکی بخونه شما نظرتون چیه؟  و اینکه یه مشکل دیگه داره خودش تهران زندگی میکنه و خانوادش شهرستان شوهرش میگه من پشتتم دو سال درستو تو شهرستان بخون تا حداقل بچه ها بزرگ شن بشه بعد مهد بذاره الان کوچیک گناه دارن ولی خودش میگه همین تهران بخونم بچه ها رو مهد بذارم نمی خوام زندگیم به خاطر درس از دستم بره از طرفی هم نگران  بچه هاست که مهد گذاشتن کار درستیه یا نه؟ شما تجربه مهد گذاشتن بچه مخصوصا نه ماهه دارین؟ هر چی در مورد مهد می دونید لطفا راهنمایی کنید 

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دندان  از همه نظر بهتره حتی واسه کسی که ۱۸ سالش هست 

هم درساش سبکتر از پزشکیه هم زودتر وارد بازار کار میشه

ولی در مورد شهر بعید میدونم تهران قبول بشن 

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

ممنون دوستای گلم 

نظر منم دندان 

پزشکی یه رشته فرسایشی و سخته کشیک داره و طول میکشه به نتیجه برسه با دو تا بچه سخته واقعا

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
دندان  از همه نظر بهتره حتی واسه کسی که ۱۸ سالش هست  هم درساش سبکتر از پزشکیه هم زودتر وا ...

اگه تهران قبول نشه شرایط انتقال داره به خاطر متاهل بودن و شغل همسرش که تهران ساکنه

ممنون دوستای گلم  نظر منم دندان  پزشکی یه رشته فرسایشی و سخته کشیک داره و طول میکشه به ن ...

بعد ۷ سال تازه پزشک عمومی میشه که خیلیم درامد ندارن

بعد واقعا آزمون تخصصشم سخته معلوم نیس قبول بشه یا نه

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

بچه تقريبا از ده ماهگي تا ١٨ ماهگي به جداشدن از پدر و مادرش عكس العمل نشون ميده در صورتيكه قبل از اون حتي بقل غريبه ها هم ميره بدون هيچ وحشتي

ولي بعد از اين سن مادر حتما بايد خودش مراقب بچش باشه و اگر تو اين سن بچرو به مهدكودك بفرسته اين وحشت جدايي عواقب سختي براي بچه ي معصوم در آينده خواهد گذاشت.

مادر شدن همينه ديگه از خودگذشتگي و گذشتن از منافع خود براي هدف بالأتربة مثل سلامت روحي و جسمي كودكش.

خيلللي سخته ولي كاريش نميشه كرد.