2777
2789
عنوان

ماشین ظرف شویی

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خواهرم میخواست بخره یخچال دو قلوش رو همین شد هر جا رفتیم حک نشده بود المان ،مالزی بودن 

مطمئنن دوقلو بوش المان

تنها یخچالی ک بوش توالمان میزنه همین دوقلو

سایدش رو من خریدم کره هس

اما اونم عالیه

من تولوازم خانگی بقول همسرم دکترا دارم   

بخاطر تحقیقاتی ک دوسال سرجهازم داشتم

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
ن ما ال جی داریم سه سالهه انقدتمیییز میشوره وبی عیب تا حالاهم مشکلی نبوده 12نفره اس

منم مامانم ال جی داره خیلی خوبه تمیز میشوره 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
مطمئنن دوقلو بوش المان تنها یخچالی ک بوش توالمان میزنه همین دوقلو سایدش رو من خریدم کره هس اما او ...

پیارسال خواهرم دوقلوش رو خرید مالزی از نمایندگی هم خریدیم 

پیارسال خواهرم دوقلوش رو خرید مالزی از نمایندگی هم خریدیم 

شرط میبیندم المانه

بازم ازشون بپرس

یعنی هیچ جا مالزی نمیزنه محصولات بوش رو

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
کلا بخام برم خرید چه چیزهایی ر مد نظر داشته باشم یمدت در مورد سامسونگ شنیدم اب میپاشه بیرون

به نظرم من اون چیزی که دلت هست رو تا گرونتر نشده بخر ممکنه شرایط بدتر شه با تحریمای جدید بعد همینم افسوس بخوری چرا نخریدی

من کلا خودم ادمیم که اگه چیزیو بخوام نتونمم بخرم یه مدل پایینترشو بخرم همش چشم پشت سر اونیه که نخریدم