2777
2789
عه وا دمی گوجه با استامبلی مگه فرق دارن 😂😂😂😂😂😂

اره دیگه دمی گوجه پیازداغ وگوجه ورب وبرنجه استانبولی سیب زمینی داره میشع توش گوشتم ریخت

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

پیاز داغ درست کن زردچوبه بزن . یه قاشق کوچیک رب بزن و حسابی سرخ کن. بعد گوجه رنده شده رو اضافه کن و درش رو بذار تا حسابی به روغن بیوفته. بعد برنجت رو اضافه کن. ابش باید یکم از حالت برنج کته که درست میکنی کمتر باشه . و اینکه باید یکم خوش نمک باشه . وقتی ابش کشیده شده و نزدیک دم کردن بود یه تیکه کره یا روغن حیوونی بنداز توش و بگذار دم بکشه . 

دمی گوجه باید چرب و خوش نمک باشه.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز و خورد میکنید میریزید تو روغن. هنوز طلایی نشده سیب زمینی های نگینی شده رو اضافه میکنید (اگر بزارید پیاز طلایی بشه وقتی کمی سیب زمینی تفت داده بشه پیازها سیاه میشن) کمی که سیب زمینی ها داره خودش و میگیره برنج شسته شده به همراه مقداری آب روش میریزید بعد رب گوجه که با آب مخلوط شده و یا گوجه های رنده شده اضافه میکنید. روغن نمک فلفل و زردچوبه و پودر سیر. بعدشم دمکنی و یک ربع بعد نوشه جان کنید. مقدار آب بستگی به نوع برنج داره. اگر برنج ایرانی هست باید نه زیاد باشه نه کم

عزیزم دوستان همه نکاتو گفتن من در ادامه میگم که اگر مشکلت شل شدنه اگه دانه بلند هندیه که حتما چلو کشش کن بعد مواد سرخ شده رو مخلوطش کن بزار دم بیاد ولی اگه ناحیه مث طارم هر پیمانه ای که باهاش برنج و پیمانه کردیی همون اندازه آب بریز سه پیمانه برنج سه پیمانه آب چون گوجه داره آبش جم شد رو شعله خیلی کم دم بزار.

دمی گوجه گوشت توش نداره

اده بد میشه اگر گوشت بجوشه طعمش را خراب میکنه و بوی ضخم‌گوشت خرابش میکنه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم دوستان همه نکاتو گفتن من در ادامه میگم که اگر مشکلت شل شدنه اگه دانه بلند هندیه که حتما چلو کش ...

برای منم برنج هندیه کته میگنمش ولی ابش کم میریزم خمیرنمیشه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
برای منم برنج هندیه کته میگنمش ولی ابش کم میریزم خمیرنمیشه

عزیزم هندی خیلی برنج خطرناکیه این قدی که من رفتم پرسیدم چکار کنم برنج محلیام خراب نشه گفت تو توری برنج هندی بزار توشون چون هیچ موجودی نزدیکش نمیشه اگه محلی نخری دور از جون همون هزینه رو واسه درمان سرطان باید بدی