2777
2789
عنوان

کیا با دوس پسرشون ازدواج کردن

1583 بازدید | 93 پست

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹

من.

الکی مثلا من ازدواج کردم.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام ببینم پشیمون نشدن و اینکه شوهرشون بهشون بدبین نیست الان لطفا بگید ممنون

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹
من. الکی مثلا من ازدواج کردم.

خخخخخ

من دوتامون 19 سالمون بود عقد کردیم الان 29 سالمونه

بچها راضی هستین شوهرتون بدبین نیست بهتون

میخوام ببینم پشیمون نشدن و اینکه شوهرشون بهشون بدبین نیست الان لطفا بگید ممنون

خداروشکر شوهر من خیلی روشن فکره.و آدمی نیست که اهل شک کردن باشه.تو این ده سال عاشقانه با هم زندگی کردیم و به هر چی که خواستیم رسیدیم.ما دیوونه همیم.

دختر خاله همسرم

اونطور که معلومه خیلی خوشبختن و همش در حال گردش و سفر هستن با دوستای دانشگاهیشون اینقدر اونا تو این یه سال گستن ما تو این ۵ سال نصفشم وقت نکردیم😕 ولی واقعا اخلاق هردو طرف خیلی مهمه

خداروشکر شوهر من خیلی روشن فکره.و آدمی نیست که اهل شک کردن باشه.تو این ده سال عاشقانه با هم زندگی کر ...

خدارشکر خوشبخت بشید... من همش فک میکنم نامزدم در آینده بدجور خفتم میکنه چون یکم بنظرم زیادی پیش رفتیم. 

من ازدواج کردم نه اصلا بدبین نیست البته شوهر من با اینکه قبلش میدونست چیکار کردم و با کیم... یعنی میدونی چه جوریه؟؟ چون انتخاب خودش بودم پای همه چیم وایساده و قبول کرده دیگه ... خدایی تو این یه قلم مردا مردتر از ما زنان... اگه انتخاب خودشون باشیم پا انتخابشون وایمیسن

دخترم تمام زندگی من