2777
2789
عنوان

کیا نوزادسون بالامیاره

95 بازدید | 17 پست

بخدا کلافه شدم دیگه

گریم میاد..تا شیرمیخوره بالامیاره

اگه کسی میدونه چیکار کنم بهم بگه

۳تا دکتر بردم هزارتا دارو دادن تاثیر نداشت

من عاشق شوهرمو نینیمم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بگو ببینم پرتاب میکنه بالا اوردنشو یه دفعه ای مقدار زیادی بالا میاره؟چند وقتشه بچه ات؟

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

پسرمن ده ماهشه الان زیادترازیک ماهه که استفراغ میکنه    بردم دکتررانیتیدین داد،یه غذایی به معده ش حساسیت داده بود،رفلاکس معده گرفته دیگه یه مدت فقط بهش برنج وآب برنج وشیرمیدم،چندقطره هم سرکه سیب میریزم داخل آب میدم میخوره،شکمشم باروغن زیتون مالش میدم  خیلی بهترشده 

تا شش ماهگی که به غذا میفته بالا میاره هیچ دارووی هم خوب نمیکنه یه کم خوابیدنی سر بچتو بالا تر از معده اش بذار طوری که کمرش صاف باشه و فشار نیاد بهش بالا اوردنش کم میشه دکتر شیخ الاسلامی این حرفا رو به ما گفت

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
عزیزم بگو ببینم پرتاب میکنه بالا اوردنشو یه دفعه ای مقدار زیادی بالا میاره؟چند وقتشه بچه ات؟

اره پرتاپ میشه

۳۵روزشه

زیاد میاره بالا

من عاشق شوهرمو نینیمم...