2777
2789
عنوان

مخلوط کردن ادرار با آب و مثبت شدن بی بی،کسی چیزی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11156 بازدید | 56 پست

بدون مخلوط با اب منفی میشع؟

ژاپن تسلیم شده بود که آمریکا بمب اتم رو انداخت ویتنامی ها قرارداد صلح رو امضا کرده بودن که آمریکا بمبارانشون کرد!قذافی تاسیسات اتمیش رو بار کشتی کرده و فرستاده بود آمریکا، که حمله کردن واونجوری کشتنش!شماکه به عالم غیب وامدادهای غیبی اعتقاد ندارید لااقل به  تجربه ها نگاه کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بار اول که بی بی زدم یه خط افتاد زود شستم بعد انداختم سطل شوهرم که اومد گفتم منفیه رفت از سطل درآ ...

واقعا ؟امیدوار شدم مرسی

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
من بار اول که بی بی زدم یه خط افتاد زود شستم بعد انداختم سطل شوهرم که اومد گفتم منفیه رفت از سطل درآ ...

هاله ش خیلی کمرنگه ولی با چشم دیده میشه

دختر یا پسر؟

اره درسته اخه اگه ادرار غلیظ باشه مقدارhcgاز حدی که بیبی چک نشون میده بیشتره که با اب قاطی میشه کمتر ...

عزیزم شما که اطلاعات داری علتش چیه که غلظتش بالاست منظورم اینکه به خاطر غلظت ادرار یا بتا بالاست؟

عزیزم شما که اطلاعات داری علتش چیه که غلظتش بالاست منظورم اینکه به خاطر غلظت ادرار یا بتا بالاست؟

بتا بالاست بیبی چک معمولا یه رنج خاصی رو نشون میده کمتر و بیشترش رو نشون نمیده اگه با اب مخلوط بشه و مثبت نشون بده بتات بالا بوده مال منم نشون نمیداد با اب مخلوط کردم مثبت شد رفتم از بتام بالای 1000بود بعدش سونو رفتم دیدم موقعی که بیبی زدم شیش هفتم بوده

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
دختر یا پسر؟

نه عزیزم پسر بود انشالله که شکا مثبت باشه فردا یکی بزن با آب قاطی نکن احتمالا مثبته بدون آب بزنی غلظت ادرار زیادتره بیشتر مشخص میشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بتا بالاست بیبی چک معمولا یه رنج خاصی رو نشون میده کمتر و بیشترش رو نشون نمیده اگه با اب مخلوط بشه و ...

وای نگران شدم من هنوز موعدم نشده امکان داره دوقلو باشه؟شما بچه ت چیه عزیزم من این ماه کلومیفن خوردم امکان دوقلوزایی دارم

وای نگران شدم من هنوز موعدم نشده امکان داره دوقلو باشه؟شما بچه ت چیه عزیزم من این ماه کلومیفن خوردم ...

من یه قلو دارم اینقدر بچه خوبیه نزاشت دکتر نگاش کنه اما دکتر گفت دختر به نظر میاد چون جفتمم قدامیه

نه عزیزم پسر بود انشالله که شکا مثبت باشه فردا یکی بزن با آب قاطی نکن احتمالا مثبته بدون آب بزنی غلظ ...

شما آز بتا دادی چند بود؟دو روز خیلی تهوع دارم از دیروز غروبم سرگیجخ دارم 

وای نگران شدم من هنوز موعدم نشده امکان داره دوقلو باشه؟شما بچه ت چیه عزیزم من این ماه کلومیفن خوردم ...

اگه دوقلو باشه بتات خیلی زیاده بعد از اینکه با ابمخلوط کنی نشون میده

من یه قلو دارم اینقدر بچه خوبیه نزاشت دکتر نگاش کنه اما دکتر گفت دختر به نظر میاد چون جفتمم قدامیه

عزیز روز چند بی بی قاطی کردی مثبت شد من بیست و هشتم