2777
2789
عنوان

لطفااا کمک

58 بازدید | 13 پست

سلام من 22سالمه یه پسر یک سالو نیمه دارم امزوز فهمیدم حاملم دارم میمیرم از گریه و استرس بگین چیکار کنم شوهرم هیچ نظری نداده فقط ساکته تواین وضع اقتصادی بگین چیکار کنم

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

چیکار میخوای بکنی ؟! باید بپذیری یه نی نی جدید در راه دارید و تلاش بیشتر برای ساختن زندگی ، احتمالا در توانتون بوده که خدا داره نا خواسته هم باشه براتون میده 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار میخوای بکنی ؟! باید بپذیری یه نی نی جدید در راه دارید و تلاش بیشتر برای ساختن زندگی ، احتمالا ...

مامانک جون اوضامون نا متعادله من افسردگی دارم بچمم خیلی اذیت میکنه زایمانمم سخت بوده

مامانک جون اوضامون نا متعادله من افسردگی دارم بچمم خیلی اذیت میکنه زایمانمم سخت بوده

میدونم شرایطت سخته دیگه ولی خب حتما توان بالقوه اش در وجود شما هست ، منم در بدترین شرایط زندگی خودم و خانواده ام و این اوضاع حامله شدم کلی داستان داشتم حال بماند .... ولی خب نمیتونی که سقط کنی گناه داره پس آمادگی شو پیدا کن 

نمیتونی کسئ بیاری کمکت؟بارداری اولت چند ماه اقدام بودی؟

7 ماه اقدام کردم.مشکل تنهایی یا کسی بودن نیس خدایی اوضاع اقتصادی مملکت خرابه ازمایش و سونو و زایمان فک کن اخه چجوری 

میدونم شرایطت سخته دیگه ولی خب حتما توان بالقوه اش در وجود شما هست ، منم در بدترین شرایط زندگی خودم ...

پسرم خیلی کوچیکه هنوز شیر میخوره وای خدا ببین بین این همه مشکل این از کجا در اومد دیگه 

7 ماه اقدام کردم.مشکل تنهایی یا کسی بودن نیس خدایی اوضاع اقتصادی مملکت خرابه ازمایش و سونو و زایمان ...

دیگه چه میشه کرد!حالا که این اتفاق افتاده!باید سفت و سخت جلوگیری میکردی!

نمیخوام واقعا نمیخوام لطفا بگین یه راه واسه سقط چون همینجوری با شوهرم اختلاف دارم اگه بچه دومم بیاد وضع بدتر میشه یه روزی اگه جدا شیم بادوتا بچه اواره شم اخه

پسرم خیلی کوچیکه هنوز شیر میخوره وای خدا ببین بین این همه مشکل این از کجا در اومد دیگه 

خاله منم همچین شرایطی داشت دو تا پسر داشت سومی ناخواسته اونم پسر که پشت سر همم بود ،فک کن داشت دیوانه میشد حتی با شوهرش رفتن آمپول سقط گرفتن ولی دست و دلش لرزید و نتونست این کارو کنه ، هیچی الان پسرش ده سالشه و میگه چطور میتونستم تصور کنم یاسین نباشه ؟!!!