دماده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1957 عنوان بیایدبگم توعروسی دیشب چی شد 1711 بازدید | 72 پست دیشب توعروسی پسرعموی شوهرم ودخترخواهرشوهرم بودم حالامن چون دارم براخریدخونه پس اندازمیکنم زیادخرج نکردم براعروسی ولباسهای انچنانی نگرفتم وجاریام وخواهرشوهرام یه تیپهای خفنی زدن که نگم براتون😏دخترسه ساله ام گوشیم وازم گرفت وداشت باهاش بازی میکردحالاعروسه پچ پچ کنان باخواهرش که این ازمون عکس گرفته وخواهرشوهرش وفرستادسراغم بهم گفت که میگن ازمون عکس گرفتی منم گوشیرونشونش دادم دیدعکسی نیست معذرت خواست ورفت بعدتوراه به دامادگفتن وبه شوهرم زنگ زدگفت زنت ازعروس عکس گرفته وعکسهاروپاک کن شوهرم هم اومدسراغ گوشیم وعکسهای دخترم که داخل تالارگرفته بودوپاک کردچنددارم ازعصبانیت میترکم چندروزدیگه عروسی پسربرادرشوهرمه تصمیم دارم نرم عروسی 😏 1397/05/12 | 17:08 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهراناموسوي عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 1051 وا چه ربطي داره كه عروسي نريخب حساس بودن دوس نداشتنتو حساس نباش منم واسم مهم بود اينكارو ميكردم بهت توهين كه نكردن واسشون مهم بوده نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم
ghasedak30 عضویت: 1392/10/25 تعداد پست: 10819 عزیزم دفعه دوم گفتن کارشون بد بوده ولی تو عروسی گوشی دست بچه ندید عروس هم نگرانه آبروشه دیگه خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
نی_نی_سایت_متاسفم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1208 اینا ک انقد حساسن تو کارت بنویسن گوشی نیارین یا دم در تحویل بگیرنحالم بهم میخوره از این مدل مهمان دعوت کردن
دماده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1957 خیلی اعصابم خورده بااینکه توعروسی کلی رقصیدم ورفتارم خیلی خوب بودباخواهرشوهرام ولی اخرسری اینوگفتن🙄😏
ghasedak30 عضویت: 1392/10/25 تعداد پست: 10819 وا چه ربطي داره كه عروسي نري خب حساس بودن دوس نداشتن تو حساس نباش منم منم واسم مهم بود اينكارو ... منم اصلا دوست نداشتم کسی عکس بندازه تو عروسی اقوام عکس گرفتن بچه ونشون دادن به داداشش یه داستانی شد که نگو خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
fatimamohajer عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 10788 واي يا خدا عجب ادمايي هستن من بودم تا عمر دارم باهاشون حرفم نميزدم
دماده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1957 برادر شوهرتون چیکار به خواهرشوهر داره خودشون خانوادشون هم بهم ربط دارن
مریم_بانی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 3010 بخش اول صحبتاتون چه ربطی به بخش دوم داشت؟ حالا واقعا دخترتون عکس گرفته بود از عروس یا نه؟ شوهرتوت عکس چی رو پاک کرد عکس عروس داماد رو؟
samane58 عضویت: 1394/02/06 تعداد پست: 23258 بابا میگه اومدن گوشیو دیدن که این عکس نرفته بازم اونکارو کردن لطفا این تاپیک رومطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
دماده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1957 واي يا خدا عجب ادمايي هستن من بودم تا عمر دارم باهاشون حرفم نميزدم خیلی اعصابم خورده یعنی تقصیرمن بوده😣