2777
2789

سلام. خانما من شوهرم اصرار به جدایی داره. ولی نمیدونم چرا من عذاب وجدان دارم. شماهم موقع طلاق عذاب میکشیدین؟ما جفتمون مشکل خاصی نداریم ولی واقعا اخلاقمون باهم جور نمیشد اصلا حرف هم نمیفهمیدیم. واقعا دارم دیوانه میشم تا حالا پنج بار دوماه سه ماه ترکم کرده که مثلا درست شه زندگیمون ولی نمیشه. این عذاب بالاخره از بین میره یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه خونیت a هست ؟! اگه تفاهم ندارید خیلی خوبه که جدا بشی عزیزم ، من هزار بار به شوهرم میگم ما تفاهم نداریم میگه باید تو همین زندگی بمیری و طلاقت نمیدم حالا تا ۹۰ سالکی بگو   

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

مرد خونه رو ترك كرده ؟؟

يني شما چندين بار چندين ماه يا خونه پدرتون يا خونه خودتون تنها بودين؟؟

چ بي مسوليت !چ بي غيرت 

اه ببخشيد ولي حالم بهم خورد از اسم مردي ك ايشون يدك ميكشن😏

طلاق واسه من شیرین ترین اتفاق زندگیم بود ازبس ازش بدم میومد ازبس اذیتم کرده بود 

خدایا صدهزارمرتبه شکرت که نجاتم دادی

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
مرد خونه رو ترك كرده ؟؟ يني شما چندين بار چندين ماه يا خونه پدرتون يا خونه خودتون تنها بودين؟؟ چ ب ...

اره منو میذاشت خونه بابام میرفت با التماس و دعا و نذر برمیگردوندمش

من نميتونم با كسي ك بگه طلاق ادامه بدم 

مگر اينكه بياد بگه گه خوردم 😐

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بگو.اگه طلاق میخواد خودش بره دنبال طلاق و  بتونی مهریه ات رو راحت تر بگیری وقتی نمیخواد زندگی ...

مهریه م بخشیدم ینی چند ماه قبل گفت یا ببخش یا طلاق همشم میگفت تو مقصری در صورتی که من بخاطر رفتاراش وسواس گرفتم نمیتونستم به کارام برسم انقد میشستم حتی بابام منو برد دکتر