2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانمایی که تجربه طلاق دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8783 بازدید | 61 پست
طلاق واسه من شیرین ترین اتفاق زندگیم بود ازبس ازش بدم میومد ازبس اذیتم کرده بود  خدایا صدهزارم ...

چند سالت؟؟اون موقع طلاق گرفتی چند سالت بود؟؟چندسال زندکی کردی؟؟

میشه جواب بدی😳😳

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار     یادش امد کسی منتظرش نیست و نرفت💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالت؟؟اون موقع طلاق گرفتی چند سالت بود؟؟چندسال زندکی کردی؟؟ میشه جواب بدی😳😳

الان 21سالمه 18ازدواج کردم 19دقیقا تولد19سالگیم برگشتم چند روزبعدش اقدام کردموبعدازحدود10ماه توافقی جداشدم

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
الان 21سالمه 18ازدواج کردم 19دقیقا تولد19سالگیم برگشتم چند روزبعدش اقدام کردموبعدازحدود10ماه توافقی ...

میشه بکی سر چی طلاق گرفتی!؟؟

ای کاش منم اون موقع ک۲۰ سالم بود طلاق میگرفتم

میشه بکی سر چی طلاق گرفتی!؟؟ ای کاش منم اون موقع ک۲۰ سالم بود طلاق میگرفتم

شوهرم فوق العاده بیشعور خسیس خیانتکار بد دهن بیشخصیت بچه ننه بود خیلی دیوانه بود دست بزن داشت بعضی وقتاچاقو روم میکشید هزارتومن خرج میکردم جونش درمیرفت غذامیخوردم منت سرم میذاشت یع جفت جوراب برام میخرید انتظار داشت درعوضش بهش خدمات بدم،انگار برده گرفته بود اجازه نداشتم ازخونه برم بیرون ،فقط طرف خواهراش بود6تاخواهر داشت همیشه جلوشون خوردم میکرد همیشه بدمو بهشون میگفت پشت سرم غیبت میکرد میگفت تو وظیفته هر روز دعوتشون کنی براشون چند مدل غذابذاری بخداهمیشه ازقصد حرصم میداد اذیتم میکرد شکاک بودگوشیمومیگشت باشماره های دیگه زنگ میزدامتحانم میکرد حتی کلیدخونمو نداشتم زیاده عزیزم اگه بخوام بگم یع کتابه 

شوهرم فوق العاده بیشعور خسیس خیانتکار بد دهن بیشخصیت بچه ننه بود خیلی دیوانه بود دست بزن داشت بعضی و ...

یا خدا اون دیگه کی بوده.... منم شوهرم بدی کرد بهم ولی اگه دراین حد بچد همون سال اول جدا میشدم

یا خدا اون دیگه کی بوده.... منم شوهرم بدی کرد بهم ولی اگه دراین حد بچد همون سال اول جدا میشدم

سال اول جداشدم باورکن بخداخیلی چیزاشو فاکتورگرفتم اصن روم نشدبعضیاشوبنویسم انقد بدبود

سال اول جداشدم باورکن بخداخیلی چیزاشو فاکتورگرفتم اصن روم نشدبعضیاشوبنویسم انقد بدبود

اه چه سخته زندگی دلم برای همسرم تنگ شد. حیف که جسارت نداره برای زندگییش بجنگه و فقط میگه طلاق

شوهرم فوق العاده بیشعور خسیس خیانتکار بد دهن بیشخصیت بچه ننه بود خیلی دیوانه بود دست بزن داشت بعضی و ...

از ته دل  دعا کردم یه بخت خوبو عالی نصیبت بشه و شادی و خوشحای  دلی اروم قسمتت

كم نيار ك پرو تر نشه  خب طلاق ك طلاق  تازه عزيزم تو خيلييييي ب نفعته چون خودش ميگه طلاق ...

بجای اینکه نصیحتش کنی داری تشویقش میکنی که طلاق بگیره بعدازطلاق احتمالا تونونوابشومیدی توروخداسعی نکنین همه مثل خودتون بسرشون بیاداحتمالا شماخیلی ...هستین یه روانپزشک حتماتشریف ببرواسه خودت میگم ناراحت نشووباعث جدایی کسی نشو

طلاق واسه من شیرین ترین اتفاق زندگیم بود ازبس ازش بدم میومد ازبس اذیتم کرده بود  خدایا صدهزارم ...

عزیزم مشکل روحی روانی داشت ؟ 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
گوش نمیده که میگه فقط طلاق ما اخلاقمون جور نمیشه اختلاف سنیمونم ۱۱سال

فک نکنم مردی بخاطر بگومگوهای روزنه طلاق بده..تاحالا نشنیدم 

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت