2777
2789

دیروز پیش دکتر توکلی قائمشهر عمل کردم .قبل عمل به دکتر گفتم میخوام بینیم طبیعی باشه خیلی کوچیکم نشه .آخه یه نفرو تومطبش دیده بودم چیزی ازبینیش باقی نمونده بود.من خودم یه ذره بینیم از روبرو گوشتی بود.از نیمرخ دوست داشتم یکم سرش بره بالا. ولی یادم رفت به دکتر بگم سرشو یه ذره ببره بالا .خیلی حواس پرتم به خدا .باوجود شرایط سختی که داشتم عمل کردم.حالا خیلی میترسم که با قبلش خیلی فرق نکنه .الان از قبلشم بزرگتره😢😢

الان باد داره .

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اشتباه کردی گفتی طبیعی دکترا نمیفهمن میگی طبیعی یعنی خیلی کوچیک نه حالت عملی داشته باشه دکترا فکر میکنن میگی طبیعی یعنی همون فرمی که هست باشه فقط یه کوچولو تغییر والا پارسال ۱۷ تیر پیش دکتر حمید علمی راد  تو کرج عمل کردم قبل عمل مثل شما گفتم طبیعی دماع تغییری نکرد واقعا هیچ تغییر آ 

الان مجبور شدم دوباره پیش یه دکتر دیگه عمل کنم ۸ همین ماه عمل کردم گفتم بهش هر چی بهم میاد فقط قشنگ بشه و تغییر کنم

فردا پانسمانمو میرم بردارم

امیدوارم دماغت خوب بشه و مثل من مجبور نشی دوباره عمل کنی

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم

تاسه ماه تغییرو دیدی از دماغت دیدی  ندیدی دیگه فکر نکن تغییر میکنه تجربه دارم تا یک سال منتظره تغییر بودم منه خنگ

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم