2777
2789
عنوان

کولر کازی

233 بازدید | 33 پست

اهالی نی نی سایت سلام

ببخشید من دارم خونه رو تغییر دکور میدم دیگه نمیخوام کانال کولر بزارم و میخوام کولر گازی استفاده کنم

متراژ خونه ۱۱۰ هستش دو خوابه

بنظرتون چه مارکی کیفیت داره و به صرفه تره

و اینکه آیا اتاق خوابا هم خنک میشه؟ فرقی نمیکنه کجا نصب باشه یا باید حتما بادش روبرو در اتاق خوابا باشه تا سرد بشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنده قیمت کولر گازی

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

ن پدر شوهر من یدونه تو حالشون داشتن اصلاااا اتاق خوابا سرد نمیشد فقط دو متر جلوش 

از اون بزرگا هم بود جنس خوب 

مجبور شد اخر کانال کشی کنه کولر ابی بزنه

هیچی عین کولر ابی خوب نیست هم سرماش مطبوع تره و هم از لحاظ برق کمتر مصرف میکنه 

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
راجع به اتاق خوابا نگفتین؟

قبل از نصب

مشاورشون میان و منزل رو نگاه می کنن و جاهایی ک باید پنل نصب شه رو مشخص می کنن  و راهنمایی تون میکنن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
از این کوچولوهاش ۶ م

برای هال ۴۰ متری جواب میده؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
فقط برا تو حال اره فک کنم 

مرسی گلم

اخه نمیدونم کدوم مارک بهتره باز کسایی که دارن استفاده میکنن بهتر میتونن نظر بدن

من ال جي دارم راضيم

پارسال كه خواستم بخرم رفتم متراژ خونرو بهشون گفتم اونا هم راهنمايي كردن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞