2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه؟ همه از یجایی شروع کردن از تو شکم مامانشون ک بلد نبودن

حتما باید دوس دختر داشته باشه تا محبت کردن یاد بگیره ؟حتما تو خانوادشون جو سردی برقرار بوده و اهل محبت کلامی نبودن و طبیعیه ک همسرتون شبیه خانوادش باشه

کار خوبه خدا درست کنه

عزیزم ب نظرم تو محبت کن تا اون اوم یاد بگیره الگوش تو باشی ممکن نیست ک یه پسر محبت کردن بلد نباشه به دوست دختر ربطی نداره رابطه خانوادگی محبت کردن ب خانواده بالاخره

حتما باید دوس دختر داشته باشه تا محبت کردن یاد بگیره ؟حتما تو خانوادشون جو سردی برقرار بوده و اهل مح ...

خب من باید چکار کنم اگه اینجور باشه تقریبا هرروز بحث داریم سر همین مساله

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
عزیزم ب نظرم تو محبت کن تا اون اوم یاد بگیره الگوش تو باشی ممکن نیست ک یه پسر محبت کردن بلد نباشه به ...

من باید چکار کنم اخه

واقعا بعضیا استعدادشو ندارن بنظر من محبت کردن و عشق ورزیدن و ... خودش ی هنره هرکسی نداره این هنر رو

عاشق پرنده ها و حیواناته خیلی احساساتیه جلو بقیه خیلیییی هوامو داره اینقد باهام خوبه بقیه واقعا حرصشون میگیره ، ولی تنها ی مشکل داره زیاد تو خلوتمون قربون صدقم نمیره ، سر همین موضوع هرروز بحث داریم

من باید چکار کنم اخه

میدونم الان چجور حسی رو داری چون تو خانوادش زیاد محبت نکردن ب نظرم اونم بلد نیس یه دسته ام هستن بلدنا ولی انقدری مغرورن ک محبت نمیکنن عزیزم تو محبت کن تا اون خجالت بکشه ولی یه مدت انحام بده دیدی جواب نداد انجام نده تا فکر نکنه خبریه 😄مردا بی جنبه ان اخه

خودتم بايد بلد باشي محبتشو جلب كني، يه طرفه نيست

ولي خيلي رويايي فكر نكن، خيليم انتظار نداشته باش

معناي محبت زن و مرد با هم فرق ميكنه. 

همسر منم محبت خاص خودشو داره

من به خودم ياد دادم كه انتظار خاصي ازش نداشته باشم كه هر وقت چيز خاصي ديدم ازش سورپرايز بشم

از طرفي تو هم بايد بهش ياد بدي بعضي وقتا. موقعيتايي كه مثلا بايد گل بگيره رو بعد از تموم شدن موقعيت بهش ياداوري كن. اولش شايد روش نشه ولي كم كم ياد ميگيره و عادي ميشه

هر كسي لم خاصي داره كه بايد دستت بياد

اصلا سر این موضوع بحث نکن باهاش بدتر زده میشه... تو بهش محبت کن یکم صبوری کنی یاد میگیره... ولی بیش از حد محبت نکن ک جوگیر شه بدتر قیافه بگیره.. تعادل

شوهر منم همین بود تو بهش یاد بده من ک خودم شروع کردم به محبت کردن اونم بهتر شده از پیام عشقولانه شروع کن خلاصه جواب یکیشو با احساس میده دیگه و همینطور ادامه بده و کم کم تو خونه هم بهش محبت کن واقعا باید سنگ باشه ادمی ک محبت ببینه و محبت نکنه

کار خوبه خدا درست کنه