2777
2789
عنوان

دلار

510 بازدید | 20 پست

‏اگه دیروزم دلار خریده بودیم امروز کلی سود کرده بودیم, همش داریم فرصت هایی که دولت برامون میسازه رو از دست میدیم بعد تازه ناراحتم هستیم

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا که تعطیله 

آشناس مغازه نیست گفته به قیمت فردا میخرم ازتون نمیدونی چقد؟ سایتا زدن ۱۰ و ۸۰۰

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

عزیزم خجالت داره ابن حرفا.دو تومن سود منو شما مهمتره یا آینده و وضع میلیون ها نفر؟همین ماهایم وضع رو بدتر کردیم.

به خاطر نفع خودمون هرچی گرون تر میشه بدو بدووو میریم خرید که تهش یکم سود کنیم.

توروخدا دلمون برا خودمون بسوزه.

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
عزیزم خجالت داره ابن حرفا.دو تومن سود منو شما مهمتره یا آینده و وضع میلیون ها نفر؟همین ماهایم وضع رو ...

دقیقا حرف منم کنایه آمیز بود وگرنه من حتی یه دونه یه دلاری ندارم

اگه یه بار اعتصاب میکردیم لبنیات نمیخریدیم به یه هفته نمیکشید میومد پایین قیمت.

ازاون روز که گرون شده قوطی قوطی میخرن مردم.چرا؟؟؟کجای دنیا اینطوره

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
اگه یه بار اعتصاب میکردیم لبنیات نمیخریدیم به یه هفته نمیکشید میومد پایین قیمت. ازاون روز که گرون ش ...

کارای ملت ما برعکسه

واقعا ناراحت کنندس😔خیلیا هستن تو این اوضاع دارن سو استفاده میکنن.

من چند روز پیش که طلا گرمی ۳۱۷ بود دوتا النگو خریدم.اونم به اسرار شوهرم چون چندوقت پیش مجبور شدیم همه طلاها رو بفروشیم گفت عذاب وجدان دارم میخوام همه رو بهت پس بدم.خلاصه دوتا النگوی ۸ گرمی یعنی هرکدوم ۴ گرم بود اونم چون آشنامون بود کمتر زد واسمون شد ۲۸۰۰.با اینکه طلا ارزون بشه ضرر میکنیم ولی بازم هر روز منو همسرم دعا میکنیم که قیمتا بیاد پایین.واقعا نگران آینده جوونا هستیم.خدا به داد همشون برسه😢

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖
واقعا ناراحت کنندس😔خیلیا هستن تو این اوضاع دارن سو استفاده میکنن. من چند روز پیش که طلا گرمی ۳۱۷ ب ...

یاعلی.....

۸ گرم طلا ۲۸۰۰؟؟؟

وحشتناکه

من که نه طلا دارم نه میتونم بخرم