سلام.🌺دوستان بياييد با صحبت در مورد هدفهاي بزرگ زندگيمون از هم روحيه و انگيزه بگيريم.من سه تا ني ني دارم.و تمام تلاشم اينه كه به لطف خدا بتونم إمكانات مالي براشون فراهم كنم تا در سن كنكور از اين كشور خارجشون كنم تا بهترين رشته ها رو بدون كنكور بخونن.الان با وجود ني ني ٤ماهه منتظر جواب كنكور ارشد هستم.چون بايد مدرك ارشد روانشناسي بگيرم تا پله پله به هدفم نزديك بشم.🌺شما چطور؟🌸بياييد از انگيزه ها و هدفهاتون بگيد🌸بياييد انرژي مثبت بديم به هم☘☘☘🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به ظاهر ساده و پیش پا افتاده ست ولی انصافا تو این زمونه سخته.
تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....
هدفم فقط کمک دوست دارم یه انجمن بزنم برای حمایت از زنان خیانت دیده و خودباخته زنایی که شوهراشون کتکشون میزنه ولی چون پول و استقلال ندارن باید بسوزن وبسازن بهشون یه مکان موقت بدم و علایقشونو استخراج کنم و به عنوان نیروی انسانی تو زمینه کسب و کار واردشون بکنم🙂😍
تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
تو اين جامعه خيلي سخته آدم انگيزشو از دست نده.ولي من فقط به يك زندگي لوكس و مرفه و البته پر از علم و دانش براي بچه هام فكر ميكنم.ميخوام به همه چيز برسن.خدا كمكم ميكنه.ميدونم
آفرين باز خوبه اميد داري من كه تو اين وضعيت ديگه هيچ اميدي ندارم ميگم بدتر نشيم از اين حيف ...
من تو ي أوج جووني مادر و پدرم مردن.سه تا بچه رو تنهاي تنهاي تنها به دنيا آوردم و حتي زير منت احدي نرفتم.منم نا اميد بودم.تا اينكه به اين نتيجه رسيدم حتما يه راهي هست.من هم يك شانس از خدا گرفتم براي زندگي .پس نبايد مفت ببازمش