2777
2789
دو سه روزه بد جور سرگیجه و تهوع دارم، احساس میکنم هرچی میخورم تو معده ام میمونه مخصوصا آب، چیکار کنم، بنظرتون تا کی اینجوری ام؟ زندگیم کنسل شده همش دراز میکشم آروم و قرار ندارم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
دکترم گفت یا متوکلوپرامید بخور یا دمیترون، ولی خیلی موقته تاثیرش بعضی وقتام تاثیر نداره
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا چرا بهمون کمک نمیکنی، چیکار کنم من الان ترم 3ارشدم هستم نمیدونم چجوری 2روز در هفته کلاسامو برم خیلی ناراحت و نگرانم
مامانی منظورت از بچه ها چی بود؟ دوقولو حامله ای؟
خدایا شماها میگید ماه چهارید ولی هنوز حالتون بده، من دلم خوش بود بعد ماه 3 شاید حالم بهتر بشه
واای چی میگی آوا جون، چطور دلم برا این روزا تنگ میشه، این روزا زندگی ندارم بخدا بعضی وقتا انقد حالم بد میشه آرزوی مرگ میکنم
بدن ها باهم فرق داره حتی بارداری ها هم با هم فرق می کنه من سر بچه اولم هیچ مشکلی نداشتم ولی سر دخترم مثل شما تهوع شدید و.... البته بعد 3 ماه خیلی کمتر شد البته الان هم سر سومی احساس تنگی نفس تهوع وخواب رفتن دستها و... روز به روز بهتر از دیروز.. اما وقتی بگذره دیگه حتی یادتون هم نمی اد
خدا یا شکرت که سومین گل زندگیمم سالمه کمک کن تا صالح هم باشه
البته منم تا دو هفته پیش همین جور بودم الان یه کم بهتر شدم الان 16 هفته هستم تصور کن با دو تا بچه دیگه چه حالی می تونی داشته باشی مخصوصا موقع اشپزی ....پس همیشه موقعیتهای بد تر هم هست باز قدر الانتون رو بدونید
خدا یا شکرت که سومین گل زندگیمم سالمه کمک کن تا صالح هم باشه