2777
2789
عنوان

دلیـــل انتخــاب اســم کــاربـــریــتــون؟؟😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11992 بازدید | 714 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم خودمه 

اون شيش رو سايت انداخته پشتش

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

اسم کاربری منم اولش اسم دخترمه که اسمش( آنا) بعدش هم چون از بچگی عاشق کارتون آنشرلی با موهای قرمز بودم دنبالش رو هم شرلی گذاشتم که شد آناشرلی . دخترم و آنشرلی. عاشق جفتشونم

اسم خودمو نوشتم قبول نکرد منم برعکس نوشتمش،خخخ

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!

اکثر اسم کاربریا خ لطیف و احساساتی بود برا منم ی وسیله کشیدن  و جراحی دندان هستش 😐😐😐😐 و من بی نهایت این وسیله رو دوست دارم چون خوش دسته 😂

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄