2777
2789
عنوان

دلیـــل انتخــاب اســم کــاربـــریــتــون؟؟😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11992 بازدید | 714 پست

اول اسم خودم همسرم و پسرم😉

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اممم بگم 

اره بگو برام سواله

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
مخفف می مونم پیشت

اها 

خوشبخت بشین

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
خودت این اسم کاربری رو انتخاب کردی؟

اره عزیزم دومین مسیج شوهرم بود بعد از عقد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من تو امضام گفتم 

عزیزم قائل درسته

امضاتو درست کن

بعدم خوشحالم گه زندگیتو از نو‌ساختی و ای کاش لاکاتو گاهی پاک کنی و یه سرم به خدا بزنی که دوباره قلبهاتونو به هم پیوند داد و ازش تشکر کنی🙂🙏💟

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
میخواستم عشق، قلب، نفس،  بذارم که قبول نکرد خیلی اسمهای دیگه هم امتحان کردم دیگه شانسی زدم مل ...

فک میکردم منظورت اینه ک خودتو پسرتو شوهرت یه ملتین😂😂

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
ب کریستالای بوهمی چک علاقه دارین ؟

بله خیلی...  مخصوصا اون گل برجسته ای هاروکه اولین باردیدم یه حس خاصی بهم دادن 😇

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....