2777
2789
عنوان

دلیـــل انتخــاب اســم کــاربـــریــتــون؟؟😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11992 بازدید | 714 پست
جالبه اسمتو درست خونده بودم

خخخخخ من خودم که تا مدتها هنگ بودم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

عروسک بچگیام...تمام حس و حال خوب بچگی و عشقی که به این ی عروسک داشتم

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم عطر مورد علاقمه

چقده قیمتش؟؟؟

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
اسم دخملمه😘😘

چ نازه...خداحفظش کنه

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
اسم دخملمه😘😘

چ نازه...خداحفظش کنه

چون حلوا خیلی خوشمزه میباشد من نیز این اسم را انتخاب کردم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
واقعا خیلی  برام سوال بود ابئن اسم معنیش چیه فک میکردم تو مایه های منیفستی چیزی باشه بعد ی روز ...

پدر زیبای خفته ب اسم عشق با منی ک پری هستم و بال های بزرگی دارم ک باهاشون از سرزمین پری ها مراقبت میکنم میاد جلو و منو عاشق خودش میکنه

شاه مملکتشون میاد و بهش میگه باید اون سرزمین رو فتح کنیم

حمله میکنن و من ب کمک سربازام شکستشون میدم و شاه انگل رو زخمی میکنم ولی دلم نمیاد پدر زیبای خفته رو بکشم و برمیگردم

شاه هم ک درحال موت بوده ب پدر زیبای خفته میگه اگه بکشیش همه اموال من مال تو و تو شاه میشی

این میاد ازم عذرخواهی مکنع و بهم آب میده

درحالی ک توش داروی بیهوشش بودع

وقتی  بیهوش میشم بالهامو با چاقو میبره و میبرع

تمام اون چیزی ک من داشتم برای محافظت از جامعه خودم...

بعد چند سال ک متوجه میشم دخترش بدنیا اومده میام اون طلسم رو میکنم و بدون اسیب رسوندن ب کسی میرم .

بماند ک تهش اون بوسه عشقی ک باعث میشه اون طلسم شکسته بشه بوسه خودم بوده

از پیشونیش میبوسمش ک پامیشه

مادرش ک مریض بوده میمیره

پدرش دیوانه میشه و من میشم قیم جدید اِرورا (زیبای خفته)

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی)