2777
2789
دلتنگم 😢

عزیزم..درک میکنم حالتو  ..فقط میتونم ارزو کنم حال دلت خوب شه  

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌
شما چرا میگن باردارا اینقدر حساس هستن من که باردار نیستم😢

منم امروز انقد دلم گرفته بود احساس کردم افسردگی گرفتم هی گریه میکردمو غصه میخوردم سر نماز معربم.الان بهترم.یه چایی خوردم.توام برو یه چایی بخور

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت نازک شده

اشکال نداره گریه کن سبک میشی ولی نرو توفکر که عقل از سرت بیرون میره

با این همه دغدغه و مشکلات اکثرا اینجوری شدن

مردا هم اگه از بچکی بهشون تلقین نکرده بودن که مرد گریه نمیکنه به خدا حالا بیشتر از هر زمانی مینشستن زار زار گریه میکردن

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
دلت نازک شده اشکال نداره گریه کن سبک میشی ولی نرو توفکر که عقل از سرت بیرون میره با این همه دغدغه ...

دقیقااااااا

شاهد این چور چیزا زیاد بودم

برای ظهور امام زمان صلوات 

[QUOTE=65686397]بحثمون شد اس داده شب نمیام منم همش اس ام اس میزنم بیا زودتر اعصابم ریخته بهم که رفته میترسم واقعا ش ...[/QUOTانشالله میاد عزیز

چوره دیگه من متوجه شدم.

عزیزم شاید تغییرات هورمونی داری . و این که به عادت ماهیانه نزدیک میشی . نمیدونم متاهلی یا نه . اما اگر متاهلی و داروی ضد بارداری مصرف میکنی از عوارضش افسردگی های گذراست ک باعث گریه کردن میشه 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
عزیزم شاید تغییرات هورمونی داری . و این که به عادت ماهیانه نزدیک میشی . نمیدونم متاهلی یا نه . اما ا ...

اخ گلللللللل گفتی دقیقا  پریودمه.میگم اخه این حد حاد نبود حالم.

زیاد جدی نمبگیرم مشکلاتو

منم شوهرم پاییز که رفته بود کربلامنو با دوتا بچه ول کرده بود خیلی غمگین بودم خیلی هم حساس شده بودم امسال هم میگه میخوام برم ولی من نمیزارم بره طاقت دوری ندارم 

اخ گلللللللل گفتی دقیقا  پریودمه.میگم اخه این حد حاد نبود حالم. زیاد جدی نمبگیرم مشکلاتو

عزیزم من بعد از سقط جنینم خیلی ازین حالت ها رو تجربه کردم . نگران نباش به محض وارد شدن به دوره ماهیانه تمام این حالتت رفع میشه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
بحثمون شد اس داده شب نمیام منم همش اس ام اس میزنم بیا زودتر اعصابم ریخته بهم که رفته میترسم واقعا ش ...

خب نیاد!قوی باش شاید نیاد بهترباشه کمی فکرکنه 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...