سلام شوهرم بعد ی رابطه طولانی ارضا نشد و التش نعوظشو از دست داد این طبیعی سه روزه گریه میکنم ارضا هم نشد بعد بهونه الکی اورد ک نشده ب نظرتون طبیعی خیلی نگرانم منتظر بچه هم هستم
میترسم خواهشا بهم بگید شماها تا حالا همچین موردیرداشتید
بله به وفوووووور🤣🤣🤣🤣
اولا که اسم اقدام برا بچه میومد دیوونم میکرد. بعضی شباهم بیخیال میشدیم میخوابیدم😁درصورتی که شوهرمن ماشالا اصصصصصلا کم نمیاره. حتی تو اوج خستگی هم تواناییشو داره
ولی اگه مجبورش کنم دیگه فایده نداره
البته الان عادت کرده
خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
اخه عین ی تیکه آشغال شدم کارشو کرد نشد لباسشو پوشید خوابید حس آشغال بودن بهم دست داد
خوب شما لابد مثل مجسمه میمونی هیچ واکنشی نداری اونم حوصله اش سر میره.ولی نمیشه که همیشه اینجور باشه بالاخره از ۳ بار باید یه بارش ارضا بشه
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اخه عین ی تیکه آشغال شدم کارشو کرد نشد لباسشو پوشید خوابید حس آشغال بودن بهم دست داد
این چه حرفیه؟ ببرش دکتر ارولوژی . اگر نیومد
با یه دکتر مشورت کن
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
شاید خجالت کشیده. چرا بخودت گرفتی معمولا تو این شرایط مردا عذرخواهی میکنن که وقتتو تلف کردن😁😁😂😂 ...
اونا با کلاسا وجنتلمناشن که عذرخواهی میکنن😁
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.