2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیرخدا حفظشون کنه س قلو ان یا ن؟؟؟

نه 

تو عکس همسن گذاشتم 

وسطی ۱۶ سالشه 

پایینی ۱۲ سالشه

بالایی ۱۰ سالشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بله

زایمانات راحتن؟به نظرت زایمان اول سخت تره یادوم؟من زایمان اولم طبیعی بودچهارسال پیش چهل روزدیگه باززایمان دارم میشه راهنماییم کنی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
زایمانات راحتن؟به نظرت زایمان اول سخت تره یادوم؟من زایمان اولم طبیعی بودچهارسال پیش چهل روزدیگه بازز ...

مشخصا اول پدرجدم در اومد 

دیگه یه زایمان داشتی نترس دومی راحتر از اولیه 

من اولی رو حدود ۸ ساعت درد کشیدم ولی عوارض بعدش رو هیچ وقت یادم نمیره چون هنوز باهام هست 

دومی ۶ ساعت شد ولی دیگه باتجربه بودم حواسم بود ۱۰ روز بعد زایمان  رو چیکار کنم تا زودتر سرپا بشم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مشخصا اول پدرجدم در اومد  دیگه یه زایمان داشتی نترس دومی راحتر از اولیه  من اولی رو حدود ...

والاماشانس نداریم وگرنه من میبینم طبیعی زایمان میکنن ازروزاول سرپان

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!