2777
2789

اونایی که آنتی تی پی او بالا داشتن و باردار شدن تجربه هاشونو بگن،جند بوده آنتی تی پی او تون؟

اونایی که آننی بادیشون بالا بوده اما شکر خدا بچشونو سالم بدنیا آوردن بگن،

همه تو تاپیکای اینجوری فقط تجربه های سقطشونو گفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم انتی پی اوم بالا بود فکر کنم ده تا از رنج ازمایشگاهیش بالاتر بوده خیلی راحت با دومین اقدامم باردار شدم الانم پسرم چهارسالشه چون تی اس اچم بالا بود قرص می خوردم که تنظیم شده بود

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

منم انتی پی اوم بالا باد فکر کنم ده تا از رنج ازمایشگاهیش بالاتر بوده خیلی راحت با دومین اقدامم بارد ...

خوبه پس خدارو شکر

اونموقع دارو مصرف میکردی؟از قبل بارداری:

من قبل بارداری یکسال قبلش رفتم دکتر بهم دارو داد  سه ماه خوردم ول کردم مجدد سه ماه قبل بارداریم ازمایش دادم تی اس اچم خیلی پایین تر اومده بود بدون قرص ولی دکتر گفت چون انتی پی او مثبته باید قرص بخوری و تی اس اچ رو زیر ۲.۵ نگه داریم که من سه روز در هفته نصف قرص می خوردم به محض بارداری دکتر کرد پنج روز در هفته

بله

مبارکت باشه

بعد چند وقت از اقدام باردار شدی؟

من سه چها سال پیش گلوم ورم کرد و حس خفگی و... داشتم

فهمیدم آنتی تی پی اوم بالاست،تیروییدم بزرگه و چنتا گره و کیست داره

مبارکت باشه بعد چند وقت از اقدام باردار شدی؟ من سه چها سال پیش گلوم ورم کرد و حس خفگی و... داشتم ...

چیکار کردی برای تیروییدت

چیکار کردی برای تیروییدت

من دوسال دارو خوردم و رفتم دکتر هیچی نشد که فقط بدتر شد،یعنی گره هام بیشتر شد کیست بزرگتر و...

ول کردم پارسال بهار رفتم طب سنتی سه چهار ماه دستوراتشونو انجام دادم واقعا تاثیر داشت،سایز تیروییدم کم شد گره ها کم شدن و بعد سه سال اولین بار بود کیستم کوچیک شد.

تنبلی کردم ول کردم