2777
2789
عنوان

دوستان بگید از چه رفتارهای تربیتی والدین تون ناراضی بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 13950 بازدید | 201 پست
منم مامانم خیلی مهربونه
ولی بابام عصبی بد اخلاق ولی یه عادت داشت اول کلللللللللللللللللللللللییی خفتمن میداد بعد ناز ونوازش اصلا اثری نداشت
حالا هم منم عصبی وپرخاشگر اصلا خوب نیست به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها به من مسؤلیت زیادی دادند.بیشتر از سن خودم میفهمیدم.لذت میبردند دوران راهنمایی بحثهای اقتصادی میکردم اونم تو جمع بزرگترای تحصیلکرده...بابام سر من حسادت داشت و اثرش هنوز هست...سختگیری تو درس و مشق و یادگیری و مطالعه...چرا باید دختر 12 ساله پای حرفها و درد و دلای فامیل و یا معلماش بشینه؟! این کارو کردن بامن...راستی بدتر از همه خواهشا بچه هاتون رو کم توقع پرورش ندین.
من یه جوری بزرگ شده بودم که فک میکردم زشتم !!!خیلی اعتماد به نفسم پایین بود تا زمانی که رفتم دانشگاه و دیدم نخیر نه تنها زشت نیستم بلکه جذابیت هایی هم دارم
همه آدما خوبی ها و بدیهایی دارن مهمه که از خودمون شناخت درستی داشته باشیم
من همیشه سعی میکنم به بچه ام یاد بدم که تلاش کنه آدم بهتری باشه و اعتماد به نفسشو در حد بالا نگه دارم
بعضی ها اینقدر قشنگ دروغ میگن،آدم حیفش میاد باور نکنه!
من دختر بزرگ خانواده بودم و همیشه همه چیزای خوب مال من بود
کودکی خیلی خوبی داشتم
با خواهرام صحبت که میکنم میگن همیشه به تو حسرت میخوردیم چون تورو همه جا میبردن و مارو نه!
اما وقتی خاطرات اون روزهارو مرور میکنیم میخندیم و میگیم یادش بخیر و خداروشکر خواهرام عقده ای نشدن..
تنها چیزی که منو توی دوران زندگیم اذیت میکنه اینه که توی دوران نوجونیم مامانم به انتخابم برای دوستام بهم اعتماد نمیکرد و همیشه روی دوستام یه عیبی میزاشت و دوس تداشت یا اون شخص یگردم و اجازه نداشتم دعوتش کنم ..البته الان مامانمو بخشیدم و فراموش کردم ولی کاش این اتفاق توی دوران زندگیم نبود....
خدا
به اندازه باور تو
بزرگ است ...
چقدر خوبه از تجربیات دوستامو درس بگیریم تا اونو توی زندگی خودمون و در مواجه با بچه هامون تکرارش نکنیم
خیلی تاپیک خوبیه
مرسی از همه دوستان که میان و تجربیاتشونو در اختیار همه قرار میدن..
خدا
به اندازه باور تو
بزرگ است ...
متاسفانه اشتباهات تربیتی والدین صدمات جبران ناپذیری روی روح و روان ادما میزاره و حتی ممکته اونا هم توی ناخداگاهشون به فرزندانشون انتقالش بدن..
پدر شوهر من ادمیه که همیشه استرس داره برای دختراش که مجردن
اینکه برن بیرون کسی بهشون چپ نگاه کنه
یا اتفاقی براشون بیوفته
خدای نکرده تصادفی و غیره
وقتی میخوان برن بیرون کلی بهشون توصیه میکنه اینکارو بکنید یا نکنید اینجا نرید اگه یکی بهتون متلک انداخت اینجوری رفتار کنید و ...
بنده خداها خیلی گناه دارن و با وجودی که جفتشون تجصیلکرده و خوشگل هم هستن اعتماد به نفس ندارن و از این قضیه رنج میبرن
تورو خدا توی یه سنی اجازه بدید بچه هاتون روی پای خودشون وایسن
اخه شما که تا همیشه زنده نمیمونید براشون
اونارو یه جوری بزرگ کنید که بعد از شما کاسه چه کنم دست نگیرن و بتونن گلیم خودشونو از اب بکشن بیرون....
بچه ها مال شما نیستن
شما امانت دارید فقط...
خدا
به اندازه باور تو
بزرگ است ...