2777
2789
عنوان

بیمارستان فرهمندفر شیراز

4557 بازدید | 4 پست

سلام دوستان کسی توی بیمارستان فرهمندفر شیراز سزارین کرده ؟ با بیمه تامین اجتماعی چقدر شده هزینه ش ؟ دکترتون کی بوده ؟ از بیمارستان راضی بودید ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان بیمارستان‌ فرهمندفر نرید خیلی افتضاحه اتاق خصوصی که ندارن رسیدگیشون خیلی بد و پرستاراش بد‌ اخلاقن من بچم زایمان طبیعی بدنیا اوردن بچم نزدیک بود خفه بشه چون کیسه ابش رو پاره کردن بخاطر همین بند نافش دور گردنش پیچیده بود بعد زنگ زدن اتاق عمل که ببرنم سزارین اتاق عملشون تلفن جواب نمیداد کسی نبود توی اتاق عمل. بهشون گفتم بی حسی از کمر انجام بدین برای زایمان گفتن متخصص بی حسی نداریم توی بیمارستان خیلی خیلی درد کشیدم نزدیک بود بچم رو هم از دست بدم دوستان بخش زنان و زایمان بیمارستان فرهمندفر به هیچ‌ عنوان نرید که من شدیدن پشیمونم 😤

سلام دوستان بیمارستان‌ فرهمندفر نرید خیلی افتضاحه اتاق خصوصی که ندارن رسیدگیشون خیلی بد و پرستاراش ب ...

مرسی عزیزم.لطف کردی اطلاع رسانی کردی

تو مرا جان وجهانی