2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد بیای خونم بفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 108 پست
وااا .شما اصلا میدونی نن کیم چی گذشته که اینجوری حرف میزنی ؟مگه من به شما بی احترامی کردم  که ب ...

شرمنده بخدا ببخشید فکر کردم عمدا و بی دلیل نشون نمیدی

این میگذرد  این هم نیز میگذرد...
ببینین خانما بعدا میگیم پسر دارا باید پسرشونو خوب تربیت کنن  میبینین تربیت پسر ودختر نداره با ...

دقيقا

واي خدا اين جند تا پست اول رو خوندم تنم لريزيد 

اينا كين ديگه!

طرف بر گشته ميگه فيلم و عكسو نشون خانواده شوهرم ندادم!

ببينيد چقدر بد تربيت شده!

الان همين خانم بياد بگه شوهرم گفته نبايد نشون بدي! همه ميگن برو طلاق بگير

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتاداد اش دارم یکیش بی نهایتتتتتت مهربونه آرزومه ببینم که دامادشده عاشق اون روزم که ببینم دامادشده  حالااصاف یکی بیادنذاره من فیلمشوببینم به خداانصاف نیس

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
میشه بگی از چیه مهمون بدت میاد من درک نمیکتم آخه خودم عاشق مهمونم

عزیزم بی خبر میان عموم مثلا همیشه کارشون همینه یا لباس مناسب نپوشیدی یا از چیزی نارتحتی همبشه هم توقع دارن خونه باشی یبار اومدن منم چون هوا گرم بود لباس گشاد تنم بود خیلی ضایع بود بعد دسشویی بودم اوندن هرچی صدای مامانم زدم لباس بیاره نشنید منن گیر افتادم خلاصه عموم اومد دیشویی منم قایم شده بودم دیدم کلی ضایع شدم واسه همین بدم میاد اه متنفرم عروس خواهرمم از تهران میان شیراز خونه ما نزدیک سه هغته میمونن هیچ کاری نمیکنه همه غذایی دوس نداره سخته نمیشه تحمل کرد

یه جمله میگم وسلام...

اگه شوهرمون رومیخوایم بایدخانواده شوهم بخوایم چه پدرومادرش روچه برادرخواهرش رو.اگه بدهستن حتماشوهرمون هم بده اگه خوب باشن شوهرمون هم خوبه چون تربیت شده همون خانواده ست .این نظرمنه 

مخالفین ریپلای نکنیدلطفا😊

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
خدایا پسرم حیفه یه عروس خوب نصیبم کن.همیشه ازخدامیخوام یه عروس مثل خودم بهم بده ،به بقیه هم همینطور

واسه همه دعا كنين!واقعا!!!

اصلا هر چقدر بد باشن خانواده داماد نميسه بگيم فيلم و عكس رو نشون نميديم!

مادر داماده 

!

ي عمر ارزوشو داسته!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

عینهو عروس ما

یه کلام مامانم گفت فیلم عروسیو بیارید ببینیم 

عروس مون 😤 اینجوری شد

انگار نعوذبالله کفر گفتیم 

حالم بهم خورد 

به یورمم حسابش نمیکنم 

عقده ای

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .

چه اشکالی داره از این لوس بازیا بیزارمممم خدا رو شکر زن داداشم خیلی خانومه و واقعا برام مثل خواهره ان شاالله یه زن خوبم نصیب پسرم بشه اخرش نه یکی که خونش رامون نده و فیلمشو برامون نذاره

خدا جون آرامش و ساکن اصلی دل همه ی ماها کن 
عکس عروسیتو دادی به خواهر شوهرت؟از نظر شوی مهم نیس شوی اون ببینه؟

نه عزیزم ما شمالی هستیم ،شمالیا خیلی ریلکس هستن😁

عروسی هامونم مختلطه 

شوهر خواهر شوهرم ماهه از برادر شوهرام بیشتر دوسش دارم البته حدود بیست سال ازم بزرگتره 

خواهر شوهرمم ماهه 

خوشحال میشم پیجم 

من الان یه مدته نه اوضاع روحی خوبی دارم نه مالی دقیقافک وفامیل شوهرمم الان همه خودشونودعوت میکنن خونمون چراماایرانیایه ذره درک نداریم چون خونه برادرشونه حق هرکاری روندارن ک تواین زمونه مردم حوصله خودشونوندارن حالامهمون بماند کاش یه مقدارباشعورباشیم هرچیزی متعادلش خوبه حتی معاشرت

توفقط میتوانی مالک آن چیزی باشی که مرگ نتواندازتوبگیردمابقی همه وهم است