2777
2789
عنوان

دكتر رضا مصطفوي طباطبايي

3789 بازدید | 9 پست

دوستان مادر من احتياج به تعويض مفصل زانو داره بهم گفتن بهترين ارتوپد براي تعويض مفصل دكتر رضا مصطفوي طباطبايي هست،كسي ايشونو ميشناسه؟خاله ي دوستم معرفي كرده ميگفت امريكا درس خونده.

عزیزم.ایشونو نمیشناسم.ولی دکتر مالک اطمینان راد .

فازق التحصیل پالمر امریکاست.

تخصصش تنظیم مفاصل با دسته.

با عمل هم کلا مخالفه.میخوای یه ویزیت برین.توکارگر شمالیه

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اموكسي از نظراتون امروز صبح مامانم عمل شد تو بيمارستان محب توسط همون دكتر مصطفوي،من امروز تازه فهميدم كه ايشون فوق تخصصشون اصلا تعويض مفصله و امريكا هم خونده.انگار خيليا تعويض مفصل انجام ميدن ولي فقط چند نفر رشته فوق تخصصيشون اينه .فعلا همه چي خوبه.بعدا ميام نتيجه عملو هم ميگم.

بچه ها تو رو خدا فريب اسم و رسم رو نخورين.سر تعويض مفصل مامانم پيش يه كسايي رفتيم اسمشون رو تريلي نمي كشيد ولي آخر سر به دكتر مصطفوي اعتماد كرديم و ايشالا از خدا هر چي ميخواد بهش بده.نه ازمون زيرميزي و پول اضافه گرفت نه اذيت كرد.مامانم الان بعد از چندماه از عمل كامل و راحت راه ميره.دردش تموم شد.اين دكتر پنجه طلاست.خدا اينجور دكترا رو زياد كنه

بچه ها تو رو خدا فريب اسم و رسم رو نخورين.سر تعويض مفصل مامانم پيش يه كسايي رفتيم اسمشون رو تري ...

دکتر رضا مصطفوی طباطبایی همیشه رتبه یک بودند تخصص از تهران  فوق تخصص از آمریکا و تهران ...،عالی با سواد و درجه یک هستند ...بهترین دکتر را انتخاب کردین عالین ...ما هم چند تا از فامیل و آشنا را عمل کردن همه خیلی راضین....ایشون رو برای استادی هم آمریکا هم تهران می خواستند متاسفانه قبول نکردند و نرفتند ....

این دکتر مصطفوی طباطبایی (سعادت آباد) که فقط پولو می شناسه. خانومم با علائم درد دست و پا رفته پیشش، بلافاصله گفته باید سه مرحله ژل تزریق کنی، بابت هر مرحله هم مجزا پول ویزیت گرفته!

تشخیصش هم اشتباه بود.

بی سواد اندر بی سواد.

خدا لعنتش کنه.

این دکتر مصطفوی طباطبایی (سعادت آباد) که فقط پولو می شناسه. خانومم با علائم درد دست و پا رفته پیشش، ...

سلام من بیمار آقای دکتر بودم و حتی چند تا از دوستان ،ایشون فوق العاده با سواد ،با اخلاق و با شخصیت هستند و همیشه نفر اول بودند ...و اتفاقا از خود من و خیلی از دوستان ویزیت هم نگرفتند ...واقعا جای تاسفه ...حیف همچین دکترهایی ...که این روزها نایاب هستند ...ایشون کارشون عالیه ...من رو خوب کردند ...دستشون طلا هست ...از آشنایان هم پیششون عمل کردند عالی بودند فوق العاده ...خدا حفظ کنه این دکترهای درجه یک رو