2777
2789
دقیقا مثل من مشکلات خودم کمه غصه آبجیم منو داغون کرده 

بخدا نمیدونم چیکار کنم بدبختی اهل دوستی و اینام نیست با یکی آشنا بشه.اصن شب  و روز به فکرشم.میبینمش خیلی ناراحت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا نمیدونم چیکار کنم بدبختی اهل دوستی و اینام نیست با یکی آشنا بشه.اصن شب  و روز به فکرشم.میب ...

دوستم بفرستش باشگاهي كلاسي چيزي هم براي روحيه اش خوبه هم دو تا دوست جديدي آشنايي چيزي

آرزوها پيله هايي در دل هستند كه با اميد پروانه اي ،بال گشوده و به سوي خدا اوج مي گيرند .
نمی‌دونم باید چیکار کنم از برخورد با همچنین اتفاقی وحشت دارم دوست دارم بمیرم اگه واقعیت داشته باشه

به نظرم اگرم حتی مطئمن شدی باید ریشه ش رو پیدا کنی نه که دعوا کنی و خودتو ببازی

دوستم بفرستش باشگاهي كلاسي چيزي هم براي روحيه اش خوبه هم دو تا دوست جديدي آشنايي چيزي

نوشتمش باشگاه نرفت بعد یک ماه.میدونی انگار الان فقط دوس داره  یه عشق داشته باشه تنا نباشه.بالاخره من درکش میکنم دختر اونم توی سن27 سال ب محبت و یه پناه نیاز داره.ولی نمیدونم حکمت خدا چیه.هرچی هم دوس داره براش خریدیم.سر کار هم فرستادیمش اصلا روحیه ش خوب نیمشه

به نظرم اگرم حتی مطئمن شدی باید ریشه ش رو پیدا کنی نه که دعوا کنی و خودتو ببازی

بدجورخودموباختم آخه هم من وهم شوهرم آدمای تحصیلکرده ایی هستیم و تو خانواده‌ام ون اصلاهمچین چیزی نداریم

بخدا نمیدونم چیکار کنم بدبختی اهل دوستی و اینام نیست با یکی آشنا بشه.اصن شب  و روز به فکرشم.میب ...

قشنگ میفهمم چی میگی آبجی من انقدر شاداب وسرزنده بود بعد این اتفاق انگار پژمرده شده خیلیم لاغر شده از غصه چندروز پیش دوستم دیدتش گفت آبجیت چقدر غمگین بود دیگه مثل قبل شاداب نیست ولی چیکار کنیم غصه منو ومامانم شده آبجیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نسرین متادون دیدم تو جیب کتش.میگه مال خیلی وقته پیشه از رو کنجکاوی خریدم اصلاباورنکرم

بی اعتمادی هم خیلی خوب نیس به نظرم نشون بده که باور کردی ولی نامحسوس هواشو داشته باش

خب بفرستينش پيش روانشناسي  باهاش صحبت كنه

صدبار وقت گرفتم میگه دوس ندارم خاطرات گذشته زیر و رو بشه.حوصلم نمیاد برای همه تعریف کنم چی شده و چی نشده.بلکم یه شوهری براش پیدا کنم   

قشنگ میفهمم چی میگی آبجی من انقدر شاداب وسرزنده بود بعد این اتفاق انگار پژمرده شده خیلیم لاغر شده از ...

اینا فقط با ازدواج کردن درست میشن.ما هرکاری هم کنیم فایده نداره