2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوتا چون شوهراشون داداشن خيلي باهم جورن  خيلي كم با ما رفت و امد ميكنن وقتي پيششونم احساس ...

الههی عزیزم

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
من بغض داره خفم میکنه😢

دقیقا مثل من دوست داشتم شوهرم نبود به حال خودم زار میزدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دقیقا مثل من دوست داشتم شوهرم نبود به حال خودم زار میزدم 

من دلم یه جا میخواد مثل شاه عبدالعظیم برم تنها بشینم گریه کنم

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍

امشب داداشم بعد از سه سال به حرف اومد كه از زنش بريده ، ميگه اهل دعا گرفتنه وسايل خونه ميشكنه ....

آرزوها پيله هايي در دل هستند كه با اميد پروانه اي ،بال گشوده و به سوي خدا اوج مي گيرند .

من برای خواهرم گریه میکنم.خیلی دلم براش میسوزه. اصلا دارم داغون میشم. چهارسال پیش با یه نفر عقد کردن خیلی ادم بیخودی بود برای همینم در حد رفت و امد خانوادگی بود و به هم خورد. دختر مث دسته گل  چهار ساله هر روز گریه میکنه. خیلی هم دوس داره ازدواج کنه ولی نمیدونم چرا نمیشه. خیلی تنهاس.بمیرم براش.کاش یه ادم خوب  معمولی پیدا میشد میرفت سر زندگیش  

براي داداشم خيلي دلم ميسوزه خيلي اهل زندگيو كاره اصلا از زندگيش نگفته بود گرچه ما ميفهميديم

آرزوها پيله هايي در دل هستند كه با اميد پروانه اي ،بال گشوده و به سوي خدا اوج مي گيرند .
من برای خواهرم گریه میکنم.خیلی دلم براش میسوزه. اصلا دارم داغون میشم. چهارسال پیش با یه نفر عقد کردن ...

دقیقا مثل من مشکلات خودم کمه غصه آبجیم منو داغون کرده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

[QUOTE=65625233]من برای خواهرم گریه میکنم.خیلی دلم براش میسوزه. اصلا دارم داغون میشم. چهارسال پیش با یه نفر عقد کردن ...[/QUOTE]

افرين به خواهري مث تو😘😘

انشاالله اونم ازدواج ميكنه و خوشبخت ميشه

نمی‌دونم باید چیکار کنم از برخورد با همچنین اتفاقی وحشت دارم دوست دارم بمیرم اگه واقعیت داشته باشه

چه علائمي داره كه شك كردي؟