دخترخالم ۱۳سالشه.خودش گوشی و تبلت نداره اما چون مامانش شیرینی پزه و کانال و پیج اینستا داره و مامانش توی این کارا وارد نیست گوشیشو میده دخترس تا اون انجامش بده.از اونجایی که سرچ اینستا پر شده از رقص شاخا و ماچ و بوسه و روابط نامناسب، احساس میکنم دخترخالم با دیدن این چیزا هوایی شده.مثلا امروز میگفت دوست دارم موهامو صورتی کنم مثل فلانی، یا فلانی چطور دوست پسرشو بوس کرد یا دیدی فلانی به فلانی چه فحشی داد؟ خاله ترنس یعنی چی.مامان چرا دماغتو مثل فلانی عمل نمیکنی.فکرو خیالش شده اینستا و دنبال کردن شاخای مجازی.اینم بگم ما مخالف رقصو اینا نیستیم اما نه به این صورت با این الگو برداریها.خانما اینارو گفتم ببینم مورد مشابه داشتید؟ از سرش میپره یا باید یجوری جلوشو گرفت؟ ببخشید اگه طولانی بود.
نوجون 13 ساله اس دیگه اون نخواد موهاشو صورتی بکنه من 27 ساله بخوام به نظر من بچه هم باید ازادی نسبی داشته باشه هم در کنارش بهش اگاهی داده بشه که درست و غلط رو تشخیص بده!بالاخره تو اینستا هم نبینه 1000 جای دیگه هس و اینکه هر چی بیشتر منع بشه کنجکاوتر و حریص تر میشه
ازسرش که نمیپره هیچ بیشترم میره سمت این چیزا 13سالگی هم سنی هست که خیلی خطر ناکه شروع شکل گرفتن شخصیت باید کلا از این فضاها دورش کرد و بردش سمت دیگه ماشالله اینم بچه های این روزا