2777
2789

بخدا دیگه خیلی خسته ام نمی‌دونم چیکارکنم هرروز که میام در مغازه میبینم داره سیگارمیکشه هرشبم کتک میخوره میگه معذرت می‌خوام بخدادفعه آخرمه ولی بازتکرارمیکنه تورو خدا یه راهکاری بهم نشون بدید نمیخوام بیشترازاین ادامه دار بشه داره واسش عادت میشه چیکارکنم ازسرش بندازم دارم روانی میشم درد انتظار واسه بارداری یه طرف کارای بی معنی این میمونم یه طرف خواهرانه واسم راهکاربزارید لطفا

حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه می‌کنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر یا پسر مسیله این است

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

نفهمیدم منظورت به کیه

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

کی هرشب کتک میخوره همسرت؟ از شما؟

عزیزم اگه اره که دیگه از کتک بدتر چه راهکاری می خوایی؟؟؟؟؟؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

کتک میزنی ؟ حالا هرکیو!

کارت اشتباست

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

آنلاین هستی چرا جواب نمیدی؟

سرکار هستیم بریم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

شوهرمه عزیزای دلم خیلی پرو شده نمی‌دونم چیکارکنم حالم خیلی بده آره میزنمش ولی فکر کنم چون میزنمش پرو شده میگه عیب نداره یکم کتک می‌خورم چیزی نمیشه که

حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه می‌کنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام