2777
2789
عنوان

خونه خریدن

230 بازدید | 9 پست

سلام خانم های عزیز من هنوزم مردد هستم ببینم چیکار کنیم پول ما کمه برای خونه خریدن اگه ماشین بفروشیم ۹۰ بشه 

از طرفی میگم پولمون بذاریم بانک مسکن سال دبگهیه خونه به درد بخور بگیریم من نمیدونم واقعا چیکار کنیم یه خونه معمولی بدون اسانسور امسال بگیرم یا پولمون بذارم بانک مسکن؟ 

خواهشا اگه میتونید کمکم کنید

من ميگم بخر معلوم نيست سال ديگه قيمتها چطوري ميشه البته الان هم خيلي گرون شد الكي

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چه عرض کنم. اگه پولتون رو بخوابونید خب میتونید وام با سود کم بگیرید که این خوبه از طرفی سال دیگه اصلا معلوم نیست چی میشه. 

خرید زمین یاخونه پیشنهاد بهتریه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم فعلا نقد رو بگیر....
سال دیگه خونه 3 برابر شده ولی پول شما با وام بانک تازه 2 برابر شده و باید قسط هم بدین و آخرش میمونه پول بی ارزش خودتون.الان با هر قرض و قوله ای که شده یه چیزی بگیر.
خونه های بی آسانسور یا پارکینگ مزاحم دار  ارزونترن

عزیزم منم پول گذاشته بودم بانک یه سال بمونه وام بردارم ولی دیدم سال دیگه همین خونه رو با قیمت بالاتر باید بخرم چون قیمتا میره بالا رفتم یه خونه که خودش وام داره رو خریدم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

ديگه با خريد اوراق نمى شه وام گرفت؟ اگه مى شه اون بهترين كاره. من سيزده سال پيش پولم رو تو بانك مسكن گذاشتم كه با وامش خونه بخرم، شامل خونه اى كه خريديم نشد! همه از جمله شوهرم گفتن بگذار بمونه. اون موقع مى تونستم پونزده تا سكه با پولش بخرم. وقتى بالاخره ديديم هيچ جوره اين وام تو خريدهاى بعدى به دردمون نمى خوره حسابم رو بستم، با پولش و سودى كه روش اومده بود دو تا سكه خريدم! 

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.