2777
2789
عنوان

خوشبخت ها بیان😂😂😂😂😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با همه مشكلاتم خوشبختم چون يه همراه دارم،يه بچه كه واسه ديدنش لحظه شماري ميكنم و يه خونه كه مجبور نيستم هر سال اسباب كشي كنم و از همه مهمتر خودم و همسرم سلامتيم خدا رو شكر

با همه این چیزا بازم امید هست خدا هست که هیچ وقت بنده هاشو فراموش نمی کنه تو اوج نامیدی بهشون بچه میده تو اوج نامیدی وضعیت کاری و زندگی ادمو تغییر میده 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

هر لحظه ک پسرمو میبینم احساس میکنم خوشبخت ترین مخلوق خدام مخصوصا وقتی صبا بیدار میشه یدفعه میشینه با چشای بسته میخنده تازه دوتا دندونم در اورده اخ مامان فداش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هر لحظه ک پسرمو میبینم احساس میکنم خوشبخت ترین مخلوق خدام مخصوصا وقتی صبا بیدار میشه یدفعه میشینه با ...

عزیزم اینجوری که شما تعریف کردی منم حس خوشبختی کردم😊

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

منم هستم.همینکه تو این گرونی مستاجر نیستم و یه شوهرخوب و یه پسرشیطون دارم خداروشکر میکنم و احساس خوشبختی دارم

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......