2777
2789
عنوان

خوشبخت ها بیان😂😂😂😂😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 48 پست

الحمدالله خوشبخت داریممممم مردیم از بس گفتن بدبخت بیچاره ایم .تو زندکی مشکل هست ولی بعضی ها بی طاقتن و گندش میکنن

خوشبخت داریم💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂

برای ظهور امام زمان صلوات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجوری که شما تعریف کردی منم حس خوشبختی کردم😊

😍😍😍😍 جدیدا ک یادگرفته بوس بفرسته ب همه ام میگه بیا بیا خیلی بلا شده

همین دیروز بود ک ب همسرم گفتم خدا با بخشیدن احمدعلی ب ما نعمتو بهمون تموم کرده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
😍😍😍😍 جدیدا ک یادگرفته بوس بفرسته ب همه ام میگه بیا بیا خیلی بلا شده همین دیروز بود ک ب همسرم گف ...

خدا حفظش کنه ان شالله...دلم خواست😍

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
ای جانم روشو ببوس از عوضم وقتی میخنده

با کمال میل😊

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
استارترجان خودت چی توضیح بده

من سختی خیلی کشیدم از دوران مجردیم تا دو سه ماه پیش 4ساله عروسی کردم.ولی شکر خدا دیگه همه چیز داره به وفق مراد جلو میره تازه میفهمم زندگی چقدر لذت داره حتی با چیزای کوچیک.چون سختی کشیدم قدر دونه دونه نعمت های اطرافمو میدونم و شاکرم

من بایه شوهر مهربون و فهیم

یه پسر ورووووووجک دوسال و ده ماهه

یه توراهی که ان شاءلله تاآخرماه بغلش میکنم

خونواده خودم و همسرم مهربون و خداروشکر سلامت

حالا پول کم داریم فدای سرشون

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍
من بایه شوهر مهربون و فهیم یه پسر ورووووووجک دوسال و ده ماهه یه توراهی که ان شاءلله تاآخرماه بغلش ...

خداروشکر همچین حسی داری گلم.

ادم وقتی همچین ادمهایی رو میبینه که شرح حال زندگی ساده رو اینچوری با عشق وصف میکنن کیف میکنه