2777
2789
عنوان

فکر کن الان خدا آنلاینه چی بهش میگفتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 84 پست
خدایا منو  ب عشقم برسون و خوشبختمون کن همین توروخدا برام دعا کنید ب عشقم برسم خدا جونم ب امید ...

انشالله اگه عشقت واقعا عشق باشه وترا خوشبخت میکنه امیدوارم به حق محمد وآل محمد بهش برسی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام فکرکنم خدا آنلاینه 

خدایا مینویسم برای تو

تویی که همیشه کنارم بودی توسخت ترین شرایط تو اوج ناامیدی تو جدال عقل واحساس

سلام خدا خوبی؟گناهامو میبینی چ حالی میشی چطور میتونی بازم کمکم کنی بااینکه فقط تو نیدونی من چقدر مزخرفم

خداجون پارسال دغدغه م کنکور و دانشگاه بود الان ازدواج الان نمیدونم چیکارکنم من نمیدونم کی وقتشه نمیدونم با کی؟اصن چجوری؟نمیبیدونم ولی توکه میدونی تو همه چیو میدونی میخوام بهت بگم من راضیم به رضایتت فقط خوشبختم کن

خدای من دوس دارم به تو برسم دوس دارم درکت کنم ولی واقعا هیچ تلاشی برا رسیدن به این خواسته م نمیکنم خداخودت دیتمو بگیر بذار بفهممت 

کمک کن آدم شم

شاد باش...توهیچوقت نمیدونی چقدر فرصت برات باقی مونده.

میگم خدایا چرا اینطوری شد؟؟؟؟الآن چند ساله که این همه گره تو زندگی ما افتاده ؟چرا دوباره گره ای بزرگتر آخه چرا؟امتحان دیگه چقدر😢😢😢😢😢😢😢😢😢

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
خدایا منو  ب عشقم برسون و خوشبختمون کن همین توروخدا برام دعا کنید ب عشقم برسم خدا جونم ب امید ...

عزیزم هیییچوقت هیچیو ازخدا زوری نخواه چون یوقت به صلاحت نیس تجربه دارم که میگم

بگو خدایا هرجور خودت خواستی ولی نذار ناکام بمونم

عزیزم هیییچوقت هیچیو ازخدا زوری نخواه چون یوقت به صلاحت نیس تجربه دارم که میگم بگو خدایا هرجور خودت ...

من همیشه ب خدا گفتم خدایا منو ب عشقم برسون چیزایی ک سد راهه خودت حلشون کن

بهش گفتم خدا تو بخوایی همچی حله

انشالله خدا همه ی غیرممکنارو ممکن کنه

خدا جونم تورو ب بزرگیت قسم نذار ناکام بمونم

ممنون اجی یه دنیا سپاسگزارم گلم🌷

دیه هیچ حسی نی
میخوام فکرکنم خدا آنلاینه  خدایا مینویسم برای تو تویی که همیشه کنارم بودی توسخت ترین شرایط تو ...

عزیزم سعی کن که درکش کنی  که اگر در این راه هزران  هزارزحمت بکشی ارزشش رو داره 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من همیشه ب خدا گفتم خدایا منو ب عشقم برسون چیزایی ک سد راهه خودت حلشون کن بهش گفتم خدایی تو بخوایی ...

عزیزم امیدوارم به همه آرزوهای خوشگلت برسی نگران نباش خدا خودش مراقبته اگه باهاش خوشحال وخوشبخت میشی مطمئن باش شمارو بهم میرسونه اون خداست بیشتر از هرکس دیگه ای بهترینو ولست میخواد و از تودلت خبرداره دعامیکنم خدا زود زود یه راهی به روت بازکنه تا تکلیفت معلوم شه

میگم خدایا چرا اینطوری شد؟؟؟؟الآن چند ساله که این همه گره تو زندگی ما افتاده ؟چرا دوباره گره ای بزرگ ...

الهی همه چی زود حل شه و خوشحالیتو ببینیم

عزیزم سعی کن که درکش کنی  که اگر در این راه هزران  هزارزحمت بکشی ارزشش رو داره

اره عزیزم ولی چجوری؟

من فقط شعار دادنم خوبه

اره عزیزم ولی چجوری؟ من فقط شعار دادنم خوبه

تو میتونی کسی که دلش میخواد اگه سعی کند میشه دلت رو به وجودش گره بزن اینقدر زندگی ت شیرین میشه وحالت هم خوب وعالی  

عزیزم امیدوارم به همه آرزوهای خوشگلت برسی نگران نباش خدا خودش مراقبته اگه باهاش خوشحال وخوشبخت میشی ...

تورو خدا حتما دعام کن خیلی ب دعاهتون نیازمندم

خدا انشالله ناامیدم نمیکنه

انشالله هرچی از خدا میخوایی بهت بده غیراز دردو بلا

گلم برا سلامتیت ۵تا صلوات میفرستم

دیه هیچ حسی نی